Buna fetito,
Faci atata poliloghie si nu spui un lucru esential pentru un raspuns: ce varsta ai tu.
Din cele ce-ai spus impresia mea este ca ti-a dat de inteles, in mod politicos, ca nu vrea sa aiba de-a face cu tine, ar trebui sa intelegi si tu asta, nu tot ce zboara se mananca. De altfel, din faptul ca a avut multe legaturi, trag concluzia ca este si cam neserios si te sfatuiesc sa-ti vezi de viata ta, stii vorba: "lac sa fie, ca broaste sunt destule". Lacul existand, mai devreme ori mai tarziu, iti vei intalni si tu menitul. Numai bine!
Atunci. ajteapta. daca a zis ca o sa ieshitzi zilele astea. fai pe plac.si ashteapta pana o sa zica ca nu mai are treaba. ajteptzi o saptamana si apoi daca nu a iejit ii zici ca daca nu iesa o data cu tine inseamna ca chiar nu vrea.sa tzio zica in fazta.sa nu mai ocoleasca atata cu scuze ca nu vrei un prieten care te tot ocolejte... sper ca te-a ajutat ce tziam zis>
Bun! Am inteles...Cand spune ca este prea ocupat sau pleaca de acasa, asta inseamna ca se plimba cu alte fete sau vorbeste cu ele...Nu mai are timp de tine, poate asta inseamna la el ca este ocupat. Daca stai in cartier cu el si mai vorbesti cu el pe mess, iar el spune ca trebuie sa plece, iesi la poarta si uitate sa vezi daca pleaca.
Nu cred ca trebuie neaparat sa te duci la el ca sa te faci remarcata. crezi ca te place? crezi ca este atras de tine? daca da, fa o mica pauza. nu mai vorbi cu el pe mess macar 2 zile. atunci ai sa vezi daca tine la tine sau esti doar o prietena pentru el. incearca sa faci asta si atunci ai sa vezi daca o sa merite sa te zbati pentru el si sa insisti sa va intalniti. daca tine la tine o sa iti spuna el sa va intalniti. ai incredere in tine si nu iti pierde speranta. daca nu este el ai sa iti gaseste iubirea sa spunem asa. fii puternica si ia o pauza mica de 2 zile. ai incredere in mine. eu asa am facut si a dat roade. pup. AI GRIJA DE TINE