Incearca sa il uiti.Nu mai fi geloasa.Incearca sa pari indiferenta.Baieti sunt destui pe lumea asta
Pai da-i pace sa fie cu cine vrea el daca e fostul tau prieten asa trebuie sa ramana FOST PRIETEN da-i pace tu vezi-ti de viata ta si cautati uibirea adevarata ca sunt multi baieti pe lumea asta. FUNDA?
Ce sa faci? Depinde cati ani ai. Daca ai peste 30 de ani vorbeste cu mine. Daca esti pustoaica nu-i nici o problema nai pierdut nimic baieti sant balamuc si pentru o fata este mai usor sa gaseasca barbati.Ca nu mai ai chef de nimic este si pentru ca probabil nu ai nici o activitate.Statul asa fara sa faci nimic mai rau iti va face.Mergi si lucreaza ceva sau daca esti la scoala pune si invata si mergi la o scoala mai departe unde vei intalni baieti mai altfel decat fostul si unde ai sanse mai mari sa stiu si eu ce ai tu de gand sa faci.
Re.Am uitat sa zic ceva.Trebuie sa te intrebi si de ce te-a lasat fostul si sa remediezi situatia daca se poate.Atentie un barbat daca lasa o femeie e de rau.Acea femeie are ceva probleme in special sexuale. Daca vrei mai multe amanunte ma cauti.Numai bine.
Ce sa faci? arata ca iti este bine si singura si uita-l! daca e deja cu alta, inseamna ca pentru el a contat mai putin relatia voastra!
Fostul tau prieten se pare ca nu pierde timpul, cupleaza-te si tu cu unu sa nu creada ca cersesti impacare din partea lui
xchangex întreabă: