| flor31 a întrebat:

Cand am vazut ca fostul prieten are prietena, mi-a pierit toata buna dispozitie, nu mai am chef de nimic, poate ca mai speram sa fiu cu el, dar asta este acum, ce sa fac?

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fostul tau se pare ca e mai pragmatic si nu e prost. Fa ca el!

| Hazzard a răspuns:

Incearca sa il uiti.Nu mai fi geloasa.Incearca sa pari indiferenta.Baieti sunt destui pe lumea asta

Răspuns utilizator avertizat
| oOoBrBoOo a răspuns:

Pai da-i pace sa fie cu cine vrea el daca e fostul tau prieten asa trebuie sa ramana FOST PRIETEN da-i pace tu vezi-ti de viata ta si cautati uibirea adevarata ca sunt multi baieti pe lumea astawinking. FUNDA?smug

| relian a răspuns:

Ce sa faci? Depinde cati ani ai. Daca ai peste 30 de ani vorbeste cu mine. Daca esti pustoaica nu-i nici o problema nai pierdut nimic baieti sant balamuc si pentru o fata este mai usor sa gaseasca barbati.Ca nu mai ai chef de nimic este si pentru ca probabil nu ai nici o activitate.Statul asa fara sa faci nimic mai rau iti va face.Mergi si lucreaza ceva sau daca esti la scoala pune si invata si mergi la o scoala mai departe unde vei intalni baieti mai altfel decat fostul si unde ai sanse mai mari sa stiu si eu ce ai tu de gand sa faci.

| relian a răspuns:

Re.Am uitat sa zic ceva.Trebuie sa te intrebi si de ce te-a lasat fostul si sa remediezi situatia daca se poate.Atentie un barbat daca lasa o femeie e de rau.Acea femeie are ceva probleme in special sexuale. Daca vrei mai multe amanunte ma cauti.Numai bine.

| FesCuDungi a răspuns:

Ce sa faci? arata ca iti este bine si singura si uita-l! daca e deja cu alta, inseamna ca pentru el a contat mai putin relatia voastra!

| mona a răspuns:

Fostul tau prieten se pare ca nu pierde timpul, cupleaza-te si tu cu unu sa nu creada ca cersesti impacare din partea lui