Again this extremely boring question. Mai sunt vreo 500 de intrebari ca asta.
S-a intamplat afara eu stateam jos si el a venit la mine si m-a luat de gat m-a intrebat de ce sunt suparata si eu i-am spus"da"pentru ca ma intrebase daca vreau sa fim impreuna si eu abia atunci i-am dat raspunsul deci dupa ce i-am spus da el si-a apropiat buzele de ale mele si ne-am sarutat in timp ce toti prietenii mei stateau gura casca la noi, dar mi-e nu imi pasa a fost asa de dragut nu am sa uit niciodata momentul acela si acum imi vine sa tip tare si sa-i spun cc il iubesc
P. S. S-a intamplat pe 22 octombrie 2010acum vreo trei luni cam asa
Primul sarut:*
off a fost acum o saptamana
a fooost magik a fost mirifik
am iesit de la ore si el ma astepta ca e de la alta scoala
si nici bine nu m. m apropiat de el si m-a luat in brate si poook
Pai Primul Meu sarut a avut loc acum 2 saptamani. a fostt coool eram singurei in casa la ea (ca la mine daca ma prinde tata cu o fata. o ia el si nu mi-a mai da) la ea frumi eram pe capanea s-a asezat pe mine neam mangaiat si dupa un mik sarut:* si dupa a intors capu si atunci am sarutato french kiss fost tare
Paaai, aveam 15 ani :d Jucam " Chit si Miau " si. la un moment dat, prietenii mei mi-au aranjat sa ma sarut cu tipul pe care il placusem toata vara. Eu habar nu aveam ce sa fac, aveam reputatie de "gigoloi" ) si a fost naspa. Tipul nu stia sa sarute DELOC, drept pentru care am ramas cu o amara senzatie after the Big Kiss.
Primul meu sarut normal o fost cu un tip in excursie ersam mici dar ma placea si simtea acelasi lucru pentru el iar franch intr-o seara de vara cand eram cu prietenii afara si un baiat mi-a zis ac ma place si daca ma combin cu le si cand am zis da de faat cu prietenii ma luath in brate si m. a sarutat era prima data la mine franch nu prea am stiut ce sa fac dar l.am lasat pe el sa conduca stafeta succes daca ai vrea sa incerci
Pai, aveam vreo 11 ani. Eram la o zi de nastere. Eram impreuna cu un baiat, de aprox. 2 saptamani. dar ne sarutam doar pe obraz si asa. La ziua de nastere respectiva, am iesit amandoi afara. ne-am uitat unu' la altu' si apoi s-a apropiat. Fluturasi in burtica.bla bla Si sincer mi s-a parut ciudat, dar si mai ciudat e ca mi-a placut. Apooooii...de acolo a inceput tot