| IoNuTzU2013 a întrebat:

Cand ati avut primul sarut, unde si cand? Cel mai bun raspuns funda!

Răspuns Câştigător
| ๖ClaSSic a răspuns:

Pai daca te referi la cele "de gradinita" - primul l-am avut la 5 ani, cu unu cu care era si impreunahee hee ce amintiri nebunesti laughing Era iarna si doamna educatoare ne-a lasat cateva minute afara seara ( pentru ca noi eram super indragostiti de ninsoarea aia care cadea ca o perdea din cer ). Mi-era frig, foarte frig si imi uitasem haina in clasa; "prietenul" imi aduce haina si apoi spune ca "acum pot sa te trantesc pe jos" m-a trantit si m-a pupat laughing Acum cand ma vad cu el pe strada imi pierd cuvintele pe joshee hee In schimb, daca te referi la un sarut adevaratbatting eyelashes Era ora 19:00 intr-o noapte geroasa anul trecut si plecam cu niste colegi de la o iesire in oras unul dintre ei invitandu-ma sa petrecem cateva minute in parc (ma gandeam ce va urma, dar eram indragostita de el nebuneste si cred ca el la fel, nu-l puteam refuza ) ne plimbam tinandu-ne de mana si apoi el... "vrei sa-ti spun ceva" eu " ce?hee hee " si el m-a sarutat apoi eu pe el si ne-am intors in brate la ceilalti colegi ai nostri promitandu-ne unuia celuilat ca nu s-a intamplat nimic... dar cred ca aia au observat - daca ne tineam si in brate laughing Apoi, ca si acum, am inceput sa vorbim si sa vorbim pe mess, facebook, skipe etc. Ne placem reciproc, insa parca daca am fi impreuna mi-ar fi dor de aceasta prietenie dulcehee hee Va urmawinking

7 răspunsuri:
| xCatastrophe a răspuns:

Cel mai frumos sarut a fost cel cu perna mea. laughing Suntem impreuna de multi ani.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum 32 de ani, pe "Faleza" Dunarii.

| XyYx a răspuns:

Era o seara de vara, stateam pe o bancuta intr-un parculet de la mine din oras.Eram eu si el. Aveam 15 ani si el 22. S-a apropiat de mine si m-a sarutat, insa nu prea mi-a placut big grin. Intr-un final am ramas doar amicihappy

| OvidiuB52 a răspuns (pentru XyYx):

Asta se numeste corupere de minori nu sarut happy

| RândunelPisică a răspuns:

Eram in ca sa mea :-> laughing stateam cu un animal de plus(ursoaica) si o cheama Betty ne-am sarutat si a fost dulke laughing de atunci dorm cu ea... si ii se duce umplutura cand o strang prea tarelaughing nu am avut un sarut cu o persoana reala dar o sa am big grintongue :->

| ElvySweet a răspuns:

17 ani. Intr-un parc. Era vara.