| eusunttheodorath a întrebat:

Cand ati facut prima oara sex? cum a fost?

6 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

In dulapiorul de la gradinitalove struck a fost superlove struck

| ACatalin a răspuns:

Ma intrebat mama daca am cazul cu rolele pentru ca aveam coatele si genunchii julititi de la atata mutat prin patrolling on the floor, e drept si fata era virgina si a fost mai greu.

| cudyu007 a răspuns:

Pe la 14 jumate... a fost suuperb. chiar nu ma asteptam sa fie asa belea tonguelaughing si nici macar nu eram cu tipa cu care am facut-o tonguehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai stiu, dar nu ai vrea sa stii si cand am fost la baie ultima oara? Pare mai interesant, dupa mine.

| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Din tata in mataa!
la 15 ani. cu 15 cm, multumit?
btw, ar trebui sa te uiti la http://www.youtube.com/watch?v=NSNNPX9B6_E... te reprezinta! ahh da... pe la min6

| orangex a răspuns:

Inainte sa faci sex, stai putin si gandeste-te bine daca asta e ceea ce vrei si daca el chiar merita asta, primul barbat nu va fi si ultimul, asa ca ai grija, cat despre sex, primele 3-4 dati te va durea/ustura, apoi va incepe sa fie din ce in ce mai multa placere, first time o sa te doara destul de mult, insa, asta depinde si de a ta "mandrete" depinde de la o fata la alta, himenul provoaca toata durerea, totul depinde de forma, marimea si elasticitatea sa.

Întrebări similare