Depun un teribil efort sa imi amintesc.Acum un an si jumatate cred
Un moment de slabiciune cand rasfoiam un album
Am plans la telefon de fericire. Cand am vorbit cu una dintre cele mai bune prietene, de ziua ei pe 19 martie.
Pai am plans acum cateva zile din cauza unui tampit de coleg care nu merita sentimentele pe care le am pentru el .
In dragoste plânsul este inevitabil pentru că în cazul că nu plângi de supărare, atunci cu siguranță vei plânge de fericire așa ca...
Și apoi, plânsul este benefic, alungă stresul, calmează, ușurează sufletul, descarcă supraîncărcarea sistemului nervos. Cine nu plânge, trebuie sa meargă neapărat la medic, are o problemă...
Pe 8 martie ca eram despartita de iubi meu si nu aveam cum sa-l mai fac sa-mi cumpere cerceii si inelul pe care mi-i doream!
Deci ultima data acum vreo 2 saptamani cand m-am certat cu mama. Trebuia sa vb cu cineva pe mess si mi-a scos mufa de la net de la tel, si mi-a luat telefoanele. Si am mai pland acum o luna cand m-am despartit de prieten tineam fffff mult la el.
Din cauza iubitului si a mea insa asta este. zambesc pentru ca nu se stie cine se va indragostii de zambetul meu
In fiecare zi. Din cauza unui baiat care e foarte dragut si cred ca ma iubeste, dar de acel lucru am plans pentru ca vreau sa-l am langa mine, sa ma iubeasca si sa ma asculte
@ramonna: imi pare rau pentru u. Da oricum nu trebuie sa iei asta in serios, avand in vedere ca a zis asta la nervi. Dar poate s-a suparat asa tare pentru ca farfuria aia o fi avut valoare sentimentala, sau km asa ceva.
Pe mine doar cei din familie ma pot rani incat sa ma faca sa plang, restul nu merita.
Imi pare rau ca nu am raspuns chiar la subiect dar chestiile personale ar fi mai bine sa fie,, personale" si nu publice.
Aseara! M-am certat cu ai mei rau de tot, si mi-a zis mama sa plec de acasa... si pentru ce ca eu nu am facut nimic rau, care era motivul? am spart o farfurie si pentru aia a iesit tot scandalul, hai tata ca tata ala e mai tacut de fel, dar mama m-a si batut. Urasc ziua de 25.
Pling foarte des, pling de la orice problema care ma framinta. Uneori am impresia ca sunt foarte uritA si deata pling
Atunci cand am ascultat piesa asta http://www.youtube.com/watch?v=1aLkeAD2_N0&NR=1
KatiMe27 întreabă: