| McMg a întrebat:

Cand aveam 12-13 ani am lovit o fata tare vreo 3 pumni si un pìcior si acum la 16 ani ma ajuns constiinta nu pot dormi de grija ca am lovit o fata ma tot gandesc daca ajung sa imi lovesc nevasta in viitor Am lovito fiindca ma ranise multttt si asa m-am razbunat precizez ca sunt un copil foarte milos de atunci nu am mai lovit sunt fete care ma injura ma scuipa si tot nu le lovesc oare voi ajunge un om din ala dement? ATUNCI MIAM PIERDUT CONTROLUL DEOARECE PLANGEAM CA EA ISI BATEA JOC DE MN FIIND PRIETENA MEA SI AM LOVITO crying

7 răspunsuri:
| McMg explică:

PS nu am lovito in fata ci in spate sad

| jeleuriursuleti a răspuns:

Stai linistit mailaughing daca te-a ranit asa tare inseamna ca merita happy n-o sa ajungi dement, dimpotriva.

| FluTuRaS_2810 a răspuns:

Stiu perfect cum te simticrying.eu as zice sa o cauti cat mai repede pe fata aia si cereti scuze de nu o sa fii terorizat cu gandul asta sa te pui in fata icoanei si zici DOAMNE PROMIT CA NU O SA MAI FAC ASTA DA TE ROG SA NU MA MAI CERTE CONSTIINTA asa fac eu si imi trecebig grin. FuNDuTZa?

| SexyCioco a răspuns:

...Nui nici o problema ai lovit si o sa mai loveste daca ea meritawinking sunt multe care o sa iti faca cum a facut si ceea de care spui tu... Cat despre nevasta o sa te abtii iti spun eu :X

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Mda la varsta aia ti se parea poate ca lovesti tare. Bataile din copilarie se uita si nu isi pun aprenta asupra viitorului. Toti copii se bat. Unii sunt mai prosti si se bat pana termina liceul. Odata cu inceperea facultatii cam 90% le vine mintea la cap tongue

| McMg explică:

A si stati linistiti ca acum suntem prieteni buniwinking

| Bogdan_9316 a răspuns:

Esti femeie ma? Dapoi pe mine ca mo injurat cand i-am puscat 2 palmi+pumn ooo fost la podea dale dracu de curve