Ma ajuta mai mult cine imi ofera sprijin si intelegere, sau de la cine am nevoie in momentul ala de astea.
Cineva la care tin mult si/sau mami.
Da, o intrebare grea asta! Depinde de starea in care te afli nu? Daca e o problema de viata de zi cu zi sigur ca apelezi la parinti, dar daca e o probleme personala sau intima cred ca un prieten e cel mai indicat! Dar acum depinde si de prieten ar trebui sa existe unul pe care-l consideri ca un frate!
Buna! Daca te intelegi bine cu parintii tai, daca crezi ca te inteleg si u ai incredere sa vorbesti cu ei, apeleaza la ei.ei trebuie sa-ti fie ce-i mai buni prieteni...un prieten nu stiu daca chiar este de mare incredere.bafta!
Trebuie sa apelezi la persoanele in care ai tu cea mai mare incredere si care crezi ca pot sa te ajute. Destainuirile astea au doua taisuri, un lucru de genul asta poate sa te ajute dar totodata poate sa iti faca mai rau si de aceea cred ca trebuie facut unei persoane in care ai mare incredere.
Depinde de ce problema este vorba. daca stii ca parintii te vor intelege si vor ajuta apeleaza la ei dar daca sunt foarte duri cu tine eu zic ca mai bine apelezi la cel mai bun prieten.bafta:*
JustOurSmile întreabă:
anonim_4396 întreabă: