Pai daca ati fost impreuna 9 luni poti sa il crezi, dar eu nu am de unde sti depunde si de expresia fetei cu care ti-a zis-o si de sinceritatea din vocea lui/ ei. Daca nu iti mai aduci aminte asa ceva sau nu ai simtit ca a fost sincer eu zic sa nu va pripiti
Logic ca este posibil. daca doua pesoane se iubesc nu are importanta varsta, nu are importanta timpul de cand stati impreuna(logic nu poti sa crezi ca te iubeste dupa 5 zile de cand stati impreuna).in orice caz tu ramai cu picioarele pe pamant si prima de orice gandeste-te de doua ori.
@ChioruL :
Am 16 ani. ce am eu cu iubitul meu e cea serios, n`as vrea sa te jignesc desi tu asta ai facut.
DAR, fi sigut.ca sunt sigura pe ce am, si daca timp de 2ani nu "s`a babardit cu nimeni". tocmai pentru ca ma iubeste cu adevarat si ma respecta. Oameni ca tine, care fac misto nu ar trebui sa`si dea cu parerea si nu vbeam de "80 de ani".
Si de ce ne intrebi asta? E clar ca il crezi pana la urma! Macar nu uita de prezervativ!
Cupcake02
Daca vreisa stii.sau te ajuta sa nu mai vbesti fr rost.sunt virgina.si el ma astepta de mult.si o va mai face.pentru ca e iubire pe bune.asa ca nu mai vbii fr tine.n`am de gand sa o fac mai repede de 18. Shut up!
Cristi2500 întreabă: