| annemarie1996i a întrebat:

Cand credeti ca ar trebui inceputa viata sexuala? eu doar ce am implinit 15 ani si mi-e putin teama. oare ce va zice iubitul meu despre faptul ca sunt virgina. ce credeti ca ar trebui sa fac? dau fundita:*

Răspuns Câştigător
| Kylexy a răspuns:

Mia asteapta pana la 17 ani jumatate.ca s-ar putea sa regreti mai tarziu. virginitatea e puritatea sufletului si a corpului tau, ce sa zica prietenul tau cu siguranta nu va spune nimic sa te afecteze. dar va trebui sa mai astepti.

19 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Stai cuminte pana la cel putin 18 ani! Daca va tine cu adevarat la tine, te va astepta si va veti putea simti foarte bine facand Petting!
Daca incepi acum, vei avea mari probleme, si risti si sa nu mai poti face copii!

Varsta asta este pentru scoala, acumulari culturale si prietenii nevinovate si frumoase, NU pentru sex!

| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Ai implinit doar 15 ani, asa ca trebuie sa mai astepti ca sa-ti incepi viata sexuala.
Iubitul tau nu va zice nimic.
Daca te iubeste, te va intelege si te va astepta.
Ce ar trebui sa faci?
Sa mai astepti, ai timp ca sa-ti incepi viata sexuala.
Nu te lasa dusa de val, sau de vorbele iubitului tau, ca vei regreta.

Toate cele bune!happy

| glamour a răspuns:

Ce ar putea sa zica? La varsta ta e absolut normal sa fi virgina. Nu ar avea ce sa zica, din contra, daca nu ai mai fi virgina probabil te-ar considera curva. Incepe-ti viata sexuala cand te simti pregatita, cand nu iti va mai fi teama si cand esti sigura pe sentimentele iubitului tau. Teoretic varsta ok pentru inceperea vietii sexuala e 17-18 ani.

| sofia_8041 a răspuns:

Pai ca sa-ti raspund la prima intrebare viata sexuala ti-o incepi atunci cand te simti tu pregatita. Iar din cate ai scris tu aici se pare ca nu prea esti pregatita din moment ce spui ca ti teama.Si ii normal sa nu fi pregatita pentru ca inca esti foarte mica si ar trebui sa mai astepti cel putin 2 ani si abia pe urma sa-ti incepi viata sexuala caci altfel risti sa te confruntinti cu probleme grave gen cancerul de col uterin,
Prietenul tau ar trebui sa fie mandru ca esti virgina mai ales ca ai o varsta foarte frageda. Daca nu-i convine lucrul asta sau daca incerca in vreun fel sa te forteze sa-ti incepi viata sexuala alaturi de el, atunci e clar ca nu te merita si ca nu mai trebuie sa fi cu el.
Eu zic sa mai astepti un timp pana sa faci acest pas si cel mai important sa il faci atunci cand simti tu ca vrei asta, cand te simti pregatita.Inca esti tanara asa ca nu-ti complica viata deocamadata.Pentru ca o data ce-ti incepi viata sexual apar o tona de probleme cu care te confrunti plus ca de fiecare data cand iti va intarzia ciclul doar o zi te vei ingrijora ingrozitor gandidu-te ca ai putea fi insarcinata, chiar daca esti constienta ca ai facut-o protejat.
Deci sfatul meu este sa astepti si daca prietenul tau te iubeste cu adevarat te va astepta si el.
Te pup si ai grija de tine.

| Inoue a răspuns:

Bună! Si eu am tot 15 ani si nu m-am gandit o secundă sa-mi incep viata sexuală. E cam devreme nu crezi?
Parerea mea este să astepti. Măcar pînă implinești 16-17ani. Iar iubitul tau cred că se v-a obisnui cu ideea.Mult succes si ai grijă de tine.
Bye

| yoanna11 a răspuns:

Trebuie sa fi u insati pregatita si psihic si fizic, eu cred ca s-ar bucura pentru ca ar sti ca ai fost numai a lui smug si asta ii face sa se simta "superiori" in felul lor laughing

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23

http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html

| Papusik_4304 a răspuns:

E un pas foarte mare. si nu e vba de ani e vba de baiatu cu care o facia dik sty trebuie sa ai incredere in el sa'l cunosty bine inainte de astawinking ca mai tarziu sa nu regretiwinking. nu va zice nimic in privinta faptului ca esti virgina are el grija de asta acum depinde si cati ani are stywinking oricum dk vr sa afli mai multe sfaturi sau etc ai nevoie de ceva trimiti un mj si iti las id meu tongue funda?

| Impossibl3 a răspuns:

Pai faci ce consideri. spune-i sa nu te preseze.big grin
CAt despre faptul ca esti virgina cred ca se va bucurabig grin

| rbby a răspuns:

Pai normal ar tebuie sa ti-o incepi pe la 17 ani.inca esti mica

| Oana14_6751 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa te simti pregatita pentru a face acest pas si sa nu te lasi influenta de nimeni nu conteaza parea lu ci contreaza cu uh sa te simti pregatita
succes:*

| yssabela a răspuns:

Medicii recomanda inceperea vietii sexuale la fete in jurul varstei de 18 ani. Dar tu ti-o poti incepe atunci cand esti pregatita fizic dar si psihic. nu stiu cred ca se va bucura daca esti virgina depinde de fiecare baiat...bafta!

| dRsClaud a răspuns:

@Cris "Ai tot timpul din lume"
Nu ar trebui sa ii spui asta fetei pentru ca noi aici pe pamant nu traim "forever" asa ca eu zic ca ar fi mai bine ca ea sa decida cand vrea si cand se simte pregatita

| Ange a răspuns:

Buna Anne eu zic ca n'ar trebui sa te grabeste, ai o intreaga viata inainte pentru a face sex, si sti bine ca odata ce ai inceput numai poti da inapoi sfatul meu sa mai astepti cel putin cei 17, 18 ani insa inainte asigurate ca persoana cu care o vei face merita, si nu uita sa te protejezi asta e foarte importanta. Nu iti face teama daca prietenu' tau te iubeste cu adevarat va accepta situatia si eu zic ca ar trebui sa mandreasca ca are o virgina langa el, si daca iti pune presiunii incearca sa nu cedezi fa exact asa cum iti spune inima!

| Cris_1378 a răspuns:

Buna.Eu am 16 ani si inca nu vreau sa imi incep viata sexuala pentru ca am tot timpul din lume. Din moment ce iti incepi viata sexuala trebuie sa te duci la control periodic la ginecolog. Te simti pregatita pentru asta? Nu exista o varsta anume.Iti incepi viata sexuala cand simti ca e bine sa faci pasul asta. Dar trebuie sa te gandesti foarte bine, sa te informezi, sa stii cum sa te protejezi corect. Iubitul tau o sa fie incantat ca esti virgina si intai trebuie sa vorbiti deschis despre tot ce implica pasul acesta. Daca el iti propune si tu nu esti pregatita ar trebui sa-ti respecte decizia. Un baiat care te ameninta ca te paraseste daca nu faci sex cu el nu merita atentia ta.

| 170610 a răspuns:

Eu cred ca nu conteaza varsta ci persoana cu care o faciwinking Si sigur o sa se simta foarte bine sa fie primul din viata ta happy

| annemarie1996i explică:

M.am grabit cu fundita... dar oricum toti meritati una...va multumesc mult chiar mi.ati fost de ajutor. sper sa nu va suparati:*winking

| Oana_1445 a răspuns:

Din punctul meu de vedere esti prea mica sa incepi viata sexuala, poate peste doi, trei ani ar trebui sa o incepi, iubitul tau nu ar avea ce sa zica de faptul ca esti virgina, eu cred ca ar trebui sa o lasi mai moale cu viata sexuala...:* fundita?

| mercedes12 a răspuns:

Fata tatei, tu ai fi perfecta daca:ai avea un iubit care sa te placa, foarte mult, treaba cu virginitatea nu e de fapt o problema, nu esti singura si ar fi bine ca si el sa fie virgin daca tot ti-e asa teama, si fi ambitioasa! succes!