| smileforme a întrebat:

Cand credeti ca ar trebui sa-mi incep viata sexuala? voi la ce varsta ati facut asta?

Răspuns Câştigător
| Seline a răspuns:

Atunci cand te simti pregatita, cand cunosti metodele de contraceptie, cand esti indeajuns de matura cat sa intelegi ce riscuri presupune actul sexual, de asemenea daca ar fi sa faci sex, fa-o din dragoste si nu din curiozitate.

19 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu mi-am inceput-o tarziu, la 24 de ani si jumatate si nu regret absolut deloc.
Tu, daca esti fata, nu ar trebui sa ti-o incepi nici in ruptul capului inainte de 18 ani, fiindca, daca o faci, ai sa ai un risc mare de cancer de col uterin.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Dupa 18 ani.

| bluesky a răspuns:

Mai repede de 18 ani IN NICI INTR-UN CAZ!
In jur de 20, atunci cand te simti pregatit!

| Cryssy a răspuns:

Buna. Nu exista o anumita varsta pentru a-ti incepe viata sexuala. Dar. In niciun caz la varste de 12, 13, 14 sau 15 ani... In medie fetele isi incep viata sexuala pe la varsta de 16 ani, dar nu este o regula. Inainte de a face acest lucru trebuie sa te documentezi foarte bine, sa stii cate ceva despre contraceptie, despre bolile cu transmitere sexuala, despre igiena. Despre foarte multe. Atunci cand iti incepi viata sexuala trebuie sa fii pregatita si fii sigura ca vrei sa faci asta. Numai bine! Ai grija de tine!

| Andreeagen a răspuns:

Cand o sa ai mintea coapta si o sa fi cu adevarat constient/a de riscuri nu doar ca vau umplut astia capu la scoala, dar si atunci cand simti trebuie sa ti cont de astea doua lucruri.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23

http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html

| smileforme explică:

Credeti-ma ca stiu tot ce se poate sti despre asta...ne-au facut capu' toaca astia la scoala cu lucrul asta...

| Linguritza a răspuns:

Hei viata sexula e bine so incepi de la varsta de 18 ani sau minim la 17 ani ca origanismul sa fie pregatit pentru asa ceva. a intretine relatii sexuale este ceva placut dar daca o sa te trezesti mai tarziu cu vreo boala Doamne Fereste!

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Cand te simti pregatita.
Eu nu am facut-o inca, si nici n-am de gand sa o fac prea curand. Am aproape 17 ani.winking

| anonima16 a răspuns:

Cati ani ai?

| juniper a răspuns:

Nu am facut-o si nici nu o s-o incep, mai bine de la 20 de ani in sus sau dupa ce te casatoresti.

| BambOO_8402 a răspuns:

Mvaii...deci chiar multe fete considera sexul o catastrofa. dar nu e chiar asa.Mai ales intr-o relatie nu exista sex dupa parerea mea exista doar dragoste.pentru ca sexul e ceva relativ poti face sex cu cineva chiar daca nu esti cu el sau nu e nimic intre voi.deci cum am zis intr-o relatie exista doar dragoste si iubirea nu e un pacatwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare ca eram cam batrana, avem 19 ani. Tu ce stii despre sarcina, despre sex, despre boli cu transmitere sexuala, despre cresterea unui bebelus in cazul ca?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e o varsta... cand gasesti pe cineva sa te iubeasca cu adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ar fi la 18 ani da cine mai tine cont de asta odata ce ai un prieten si il iubesti te fraiereste ff usor si iti sp ca daca nu te culci cu el te paraseste si alte chesti. o sp din propria experienta. FETELOR NU VA LASATI PACALITE.doare fff rau pria data

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu stiu km sa zic da nu st de acord ca alea care zic vai...trebuie sa-ti incepi viata sexuala cand te mariti, sau cand ai peste 18- 20 de ani, sau ca atunci cand tie organismu pregatit! e logic ca nu trebuie sa te lasi fraierita din prima ddar cu toate astea nici sa ai prejudecatii si superstitii, daca e sa o faci oricum o vei face., cel mai important e sa-o faci ca persoana iubita, intr-adevar eu am 15 ani si nu am facut-o! dar asta nu inseamna ca nu mi-as dori sau ca mi-am pus in cap ca dupa 20 d ani o fac, astept sa vina lucrurile d la sine, pentru ca atunci cand o voi face prima oara vreau sa fie un moment magic si sa fie alaturi d persoana care cred ca o iubesc cu adevarat!

| IamIce a răspuns:

Cand vrei tu...
Eu am facut-o la 12 ani xD...

| liubushka a răspuns:

Eu as zice ca cel mai normal sa incepi viata sexuala e tunci cind tu insasi te simti ca esti gata, eu as zice ca de la 17 in sus e normal! eu am facut-o la 16 si sa zic sincer nu-mi pare rau de asta! Succes iti doresc

| liliana_2720 a răspuns:

Dupa 18 ani

Întrebări similare