| durasdurpaneus a întrebat:

Cand credeti ca se poate incepe viata sexuala, de la ce varsta si de ce? Funda celui mai bun raspuns!

13 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Salut, multi ar zice cand te simti pregatit dar eu cred ca dupa varsta de 18 ani e cel mai indicat mai ales la fete ca odata ce incepi viata sexuala apar si sute de probleme, pentru ca cele mai multe fete nu studiaza sau citesc ce implica dupa ce o faci si ce probleme pot apare! Si de multe ori sunt si se intampla adevarate drame! De aceea cel mai bine e sa existe comunicare intre parinti si copii de la vasta de 12 ani ca in ziua de azi sunt alte mentalitati, fata de tot ce era in trecut! Multa bafta!

| didiDia a răspuns:

Dupa casatoria religioasa, atunci sa-ti incepi viata sexuala.

| anonim_4396 a răspuns (pentru didiDia):

Stupida esti tu didiDia la raspunsurile pe care le dai! Daca tot etichetezi un raspuns ca fiind stupid/nefolositor macar justifica.

| didiDia a răspuns (pentru anonim_4396):

Duci lipsa celor 7 ani de acasa, pustoaico! Pe viitor revizuieste-ti limbajul sau risti sa fii suspendata!

| anonim_4396 a răspuns (pentru didiDia):

Risc sa fiu suspendata pentru ca imi exprim opiniile? Tu, din cate am observat, dai voturi de stupid cu sutele. Asta face un om care are cei 7 ani de acasa? Arunca cu noroi dar nu justifica de ce a facut asta? Eu nu am facut decat sa iti intorc "complimentul" pe care l-am primit din partea ta. Ce ti se pare asa rau aici? Pustoiaca nu cred ca e cuvantul potrivit pentru mine. Cred mai degraba ca este pentru tine, desi ai 25/26/27 de ani, de la intrebarile puse de tine reiese ideea ca tu inca nu stii sa te descurci singurica. Pui intrebari a caror raspuns ar trebui sa il stii inca de pe la 20 de anihappy Acum, ca o persoana matura ce esti, astept sa-ti justifici voturile...

| Anca95 a răspuns:

Prima noapte de dragoste este un moment important in viata unei femei si este pacat sa o irosesti cu oricine. Ca sa nu faci o greseala pe care sa o regreti o viata intreaga, ar fi bine sa te gandesti bine daca baiatul cu care ai de gand sa o faci merita. Il iubesti cu adevarat? Va vedeti si in urmatorii 2 ani impreuna? Esti sigura ca nu reprezinti doar un trofeu pentru el? cand esti o adolescenta indragostita, care experimenteaza primele senzatii de iubire, este usor sa cedezi ispitelor. Daca acum 20 de ani era o moda sa fii virgina pana in noaptea nuntii, acum este o rusine si multe fete isi incep viata sexuala pe la 15-16 ani.Personal consider ca viata sexuala trebuie inceputa dupa 18 ani cand esti dezvoltata din toate punctele iar sansele de a face cancer de col uterin sunt mai mici ca atunci cand iti incepi viata sexuala la 15-16 ani.

| IMC90 a răspuns:

Pe la 17 ani jumate. Oricum, niste persoane bine educate vor cantari mult si cel mai probabil vor mai astepta pana ce vor gasi persoana potrivita.

Normele etice spun ca primul contact sexual trebuie sa aiba loc dupa cel putin 12 luni de relatie.

Pentru femei, inceperea vietii sexuale pana la 17 ani si 6 luni poate avea urmari foarte serioase (cancer de col uterin, intrucat organismul nu este inca pregatit).
Ca sa stii de la mine, cei care intretin relatii sexuale de la varste fragede, sunt de obicei de la tara, acolo unde educatia este precara. Persoanele civilizate se documenteaza mult in acest sens si aleg un moment oportun.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23

http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html

| Diabl0 a răspuns:

Asta e o porcarie foarte mare. Cand vrei tu, nu cand iti zic altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incep prin a-ti da un exemplu de caractere. O persoana la 15-16 ani poate sa aiba o gandire matura, datorita greutatilor vietii, datorita educatiei etc. O persoana de 25-26 de ani se poate comporta ca un adolescent( in psihologie se studiaza ca adolescenta intarziata). Nu exista o varsta anume pentru inceperea vietii sexuale. Incepi cand vrei ( plus ca minunatul tau corp iti da semne clare(!) cand e pregatit pentru asta). La un momendat vei simti atunci cand te saruti ca vrei atingeri, dupa ce atingerile vor veni vei dori si mai mult. Atunci stii ca e momentul potrivit.
Prima "noapte de dragoste" nu trebuie planificata! Nu spui "Da, maine vom face sex/dragoste" sau" pe 23 aprilie ora 22:30 facem dragoste". Cand va simtit bine, va "agitati" putin si vreti amandoi atunci faceti.
Inca ceva. sunt numai balarii ce auzi cum ca prima noaptea trebuie sa fie speciala, cu persoana potrivita langa care vei ramane o vesnicie...
Prima noapte e putin dureroasa ( daca esti fata) si nu e chiar asa reusita. Cele care urmeaza vor fi insa de-a dreptul senzationale.
Nu trebuie sa consireri virginitatea ca pe un premiu pe care i-l dai partenerului. Virginitatea nu este nimic happy e doar ceva care face diferenta fizic intre o fata si o femeie.

| Inorogu a răspuns:

Pentru baieti 13 ani si pentru fete 19

| Fen0men0 a răspuns (pentru Inorogu):

13 ani? laughing)))

| AnaMaria1453 a răspuns (pentru Inorogu):

Si baietii si-o trag cu baietii. asta e logica ta happy laughing

Întrebări similare