Pai in primul rand vorbeste cu ea spune-i ca-ti place de ea pentru ca s-ar putea sa te respinga si in public nu cred ca ti-ar cadea bine. Vorbeste cu ea, spune-i ce simti, propune-i sa fie cu tine si toate vin apoi de la sine. (dar astea cand sunteti doar voi doi ). Multa bafta si distractie placuta :*! Sa ma tii la curent
Tinerii din ziua de azi...
Nu ca eu as fi batrana, dar na' .
Deci, eu una nu as permite sa ma sarute niciun baiat asa, din senin, fara sa fim impreuna!
Nu mi se pare deloc normal sa o saruti si dupa sa ii ceri sa fie prietena ta. Pe langa asta, risti sa fii respins in mijlocul sarutului, o situatie destul de penibila din punctul meu de vedere.
Mai intai ii spui ca o placi, o intrebi daca si ea te place, eventual lupti putintel pentru ea(pentru ca nu in toate cazurile e asa de usor precum crezi) si doar daca te accepta poti incepe cu saruturile.
Pai in primul rand trebuie sa incerci sa te combini cu ea mai apoi vine sarutul . Incearca sa te apropii mult de ea, Ii spui ce frumoasa este, o inviti la dans si te uiti in ochii ei. La un moment cand crezi ca sunteti singuri sau cat de cat poti s-o intrebi daca ii place de tine sau pur si simplu ii spui tu ca iti place de ea, daca zice da o saruti direct. Imi amintesc in clasa 8 la banchet vroiam si eu la fel cu o fata dar am asteptam prea mult si mi-am ratat sansa, nu face la fel ca mine.
Incearca sa stai cat mai mult pe langa ea si bineinteles sa si vorbiti; invit-o la dans mai ales cand sunt melodii lente; fa-i complimente; probabil o sa banuiasca ca o placi; apoi invit-o la o plimbare ca sa fiti singuri si ii poti spune ce simti; parerea mea e ca nu ar trebui sa incerci sa o saruti inainte de toate astea ca daca nu te place s-ar putea sa te trezesti cu o palma; si neaparat sa incerci sa faci ce ti-am zis pentru ca nu ai nimic de pierdut si ai putea regreta mai tarziu ca nu ai incercat
Nu e chiar asa cum credeti voi, voi credeti ca sa te saruti cu cineva trebuie sa fi impreuna cu acea persoana? de ex si anul trecut la mare m-am sarutat cu ea si abia peste 2 zile am fost impreuna...si stiu ca nu am nimic de pierdut dar daca m-ati cunoaste ati vedea ce incerc eu de fapt
Ok, sunt de acord cu tine; ti-am spus asta doar ca sa eviti o situatie neplacuta, dar nu inseamna ca nu poti face asta. Deci, cum a mers?
Mutubal întreabă: