| RazyCrazy a întrebat:

Cand e bine sa ai prima relație, ca sa nu râdă sau comenteze alții? Ma refer pentru baieti, ca la fete alta e treaba.

6 răspunsuri:
| Maaariiiiiaaaaa a răspuns:

Uhh. Pai tu cati ani ai? Oricum poti sa ai relatii de la orice varsta :* Nu va face nimeni caterinca de tine :*winking Decat rudele o sa te bata la cap cu intrebari despre fata respectivawinking Daca iti gasesti o tipa bine, frumoasa si la locul ei o sa fii admirat :*

| Macryna a răspuns:

Tu mai BARBATATE care cresti big grin la 15 parerea mea, la fel si in cazul fetelor 16. big grin sa ne mai pastram copilaria nu? ca na de la 14 nu prea ii ca lumea, doar nu vrei sa ai o reputatie di curvar nu? sa nu o iei ca pe o bataie de joc, am incercat sa mai glumesc si-o happy

| AlexanderAdrian a răspuns:

De la 16 ani in sus e cel mai bine. Cred ca intr-adevar tinerii din ziua de azi se maturizeaza mai rapid ca acum 50 de ani datorita si tehnologiei si afluxului de informatii dar si libertinajului si libertatii (prost intelese de multe ori)

Asa ca in ciuda acestor realitati continui sa cred ca tot de la 16 ani in sus ar fi ideal. Cel putin in ce priveste inceperea vietii sexuale ca asa un prieten prietena poti sa-ti faci si de la 14 ani.

| neutrino a răspuns:

Cel mai bine este sa incepi o relatie atunci cand tu crezi ca esti capabil pentru asa ceva. In caz contrar, intr-adevar, risti sa devii usor penibil si gasca are de cine rade.

| Danysan a răspuns:

De ce trebuie sa ti tu cont de Parerea altora cand Vine vb de Sentimentele tale? Ca Baiat la Varsta de 15 ani e oki iar ca fata tot pe acolo.Cei care fac asta si te iau la baza sunt prea Fraieri sau prea tampiti pentru a observa ca cineva incearca sa depaseasca faza de Copil. Calmeaza-te si fa ce Simti.

| PussicatDolls a răspuns:

Nu exista o varsta.Cand consideri tu ca vrei si ca esti pregatit, atunci e cel mai bine! Bafta kiss