Salut! Niciodata nu e prea tarziu, insa, decat s-o vezi maine-poimaine cu altul si sa ti se usuce gatul, mai bine trimite-i un mesaj dragut oe Facebook. Eu am trait asa ceva si stiu cum este!
Fata s-a suparat pentru ca voia sa afle de la tine ca o placi, nu prin intermediari!
Ca sa vezi ca sunt "baiat bun" te inspir cu mesajul respectiv: "Buna! Mi-a facut mare placere sa te revad, sa vorbim, ba chiar... sa calatorim impreuna! Nu pot sa-ti explic in cuvinte cum imi batea inima cand te-am vazut! Nu vreau sa par stresant, dar, simt ca este momentul sa "jucam cu cartile pe fata" si sa-ti marturisesc ca esti fata pentru care as face orice sa te am! Gandurile s-au maturizat intre timp, chiar daca sunt timid, insa nu as vrea ca dupa ani sa regret ca nu mi-am exprimat sentimentele! N-as vrea sa fie prea tarziu!
Sper sa nu te deranjeze mesajul meu!"
Important este ca tu sa simti chestiile astea! Sa-i arati fetei ca esti indragostit de ea!
Fii tu insuti, vorbeste-i frumos fetei, comporta-te exemplar cu ea si vei avea de castigat!
Daca vrei sa te mai ajut cu cv, raspunde-mi!
Da. Este clar ca i-a placut sa te revada. S-a reaprins scanteia. Daca va mai intalniti, nu ezita sa nu vorbesti cu ea.
Eu cred ca da, poate dupa mult timp cand nu mai interactionezi cu o persoana si o placi o uiti intr-un fel dar cand o vezi din nou resimti totul. Daca nu are prieten ar trebui sa ii spui ca inca o placi. Si cand o mai vezi invit-o la un suc sau o prajitura orice nu conteaza doar invit-o.