Pai, frate, schimbarea trebuie sa vina de la tine, ce-i drept. Sfaturi, mai greu pot sa-ti dau pentru ca nu prea am pentru suniectul asta. Dar ia-o asa:daca acum nu incerci sa te schimbi, sa fii mai social, mai energic, atunci poate in viitor s-ar putea sa o faci foarte greu. Incearca lucruri noi, nu stiu... Sper sa reusesti! Succes!
In primul rand gandeste-te ca nu esti singura care este in situatia descrisa de tine mai sus si foarte multi au reusit sa iasa din situatia asta cu timpul, sau ocupandu-si timpul cu ceva, cu ceva care le tine mintea ocupata, de exemplu incearca sa faci ceva incat sa te detasezi de orice, de exemplu un hobby de-al tau, imi pare foarte rau ca treci prin ce treci, eu nu am trecut prin asa ceva in sensul de a ma gandi la sinucidere, dar toata lumea are suferintele ei, cum am avut si eu de altfel, si eu am suferit foarte mult timp, am crezut ca o sa raman singur, ganduri d-astea tampite, cu timpul te maturizezi si iti faci prieteni noi, trebuie sa astepti si sa incerci sa faci ceva ce iti place, daca vrei sa vorbim mai multe scrie-mi in privat. Sunt dispus sa ajut pentru ca stiu cat de dureros este, sper ca ti-am mai deschis un pic ochii, ai grija de tine
Salut, lasa-]mi pe privat nr tau de tel și vorbim, dacă ești din București este și mai bine.
Cum? Scuze dar sunt baiat, cum adica nu sunt 'singura'? xD
Doresc uun raspuns mai prompt din partea ta. Multumesc.
Eee nu o sa reusesc nimic mah... iti zic de acum. Singurul lucru este sinuciderea, cu pastille. De unde sa iau aceste pastille, stie cineva?
Daca le iau, stai linistit ca nu o sa zic cine mi le-a recomandat, nu bag pe nimeni la paguba.
Pai daca esti baiat de ce ai spus ca ai fost "violata" la piscina?
Poftim? Nu am zis asa ceva nicaieri. Poate te-ai uitat la alta intrebare.
"In vara dintre clasele 9 si 10 am fost aproape violata chiar la o piscina, si nimeni nu a facut nimic, desi e plin de oameni. Acum sunt pe a 11 a si dau semne de bulimie." Citez din ce ai scris tu, mai exact al 5-lea alineat.
linarkfts întreabă: