anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand este dragobetele 2009?

Răspuns Câştigător
| Marius20 a răspuns:

Ador autenticitatea romaneasca, de aia imi place Dragobetele ca sarbatoarea iubirii decat Valentine's day.

14 răspunsuri:
| maria a răspuns:

Dragobetele 2009 va fi in curand, pe 24 februarie. In fiecare an, la aceeasi data, sa tii minte happy, sa iubesti si sa fii iubit/a, asa cum iti dorestihappy

| LuS[z] a răspuns:

DRAGOBETELE-SARBATOAREA DRAGOSTEI LA ROMANI-SE SARBATORESTE IN FIECARE AN PE 24 FEBRUARIE

| bubu_7778 a răspuns:

Pe 24 februarie, adica martea care vine

| maitreyi a răspuns:

Pe 24 februarie ca in fiecare an..este o sarbatoare cu data fixa, din pacate oamenii nu o sarbatoresc

| gabriellas a răspuns:

In fiecare an este pe 24 februarie. mai multe poti afla pe: http://ro.wikipedia.org/wiki/Dragobete

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dragobetele este pe26 februarie sau pe 24febr

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe 24. 2. 2009

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe 24 februarie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

24 febr.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

24 februarie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dragobetele este un obicei la persoanele indragostite si nu doar in ziua aceasta sarbatoresc ziua lor chiar sin fiecare zi

| ciprianos a răspuns:

Sa fac o paranteza acumhappy nu-i asa ca dragobete asta a aparut sau a iesit in evidenta abia dupa ce a fost "imprumutat" vallentine`s ul happy cel putin asa consider eu chiar si asa nu dau doi bani pe nici una din cele 2 asa zise sarbatori care sunt egale cu gayfestlaughing!
Da nu-i destul ca spargem bani toata luna martie.mai trebuie sa dam si-n februarie ...pentru fiintele exotice de langa noi! big grin

| blojualex2009 a răspuns:

Dragobetele la romni este pe 24 februarie niciodata ziua indragostilor la romni ramne aceias romni stiu de ziua indragostilor a americanilor noi romni suntem ingusti la minte noi nu ne stim sarbatorile noastre noi le satim pe ale altora

| marmota a răspuns:

24 fefrurie

Întrebări similare