Ador autenticitatea romaneasca, de aia imi place Dragobetele ca sarbatoarea iubirii decat Valentine's day.
Dragobetele 2009 va fi in curand, pe 24 februarie. In fiecare an, la aceeasi data, sa tii minte , sa iubesti si sa fii iubit/a, asa cum iti doresti
DRAGOBETELE-SARBATOAREA DRAGOSTEI LA ROMANI-SE SARBATORESTE IN FIECARE AN PE 24 FEBRUARIE
Pe 24 februarie ca in fiecare an..este o sarbatoare cu data fixa, din pacate oamenii nu o sarbatoresc
In fiecare an este pe 24 februarie. mai multe poti afla pe: http://ro.wikipedia.org/wiki/Dragobete
Sa fac o paranteza acum nu-i asa ca dragobete asta a aparut sau a iesit in evidenta abia dupa ce a fost "imprumutat" vallentine`s ul cel putin asa consider eu chiar si asa nu dau doi bani pe nici una din cele 2 asa zise sarbatori care sunt egale cu gayfest!
Da nu-i destul ca spargem bani toata luna martie.mai trebuie sa dam si-n februarie ...pentru fiintele exotice de langa noi!
Dragobetele la romni este pe 24 februarie niciodata ziua indragostilor la romni ramne aceias romni stiu de ziua indragostilor a americanilor noi romni suntem ingusti la minte noi nu ne stim sarbatorile noastre noi le satim pe ale altora