Cand se va destepta romanul! si cand in Romania o s-o ducem bine atunci va veni sfarsitul lumii!
Zilele astea, după unii! Alții indicau altă dată mai îndepărtată. Discută și cu B & B, că dacă se mai merge pe aceiași linie, nu mai apucăm sigur Sfârșitul Lumii, că murim mai repede!
Cand l`o stabili ala`, ...ala mah, ciumpalaku` ala,. care l-a stabilit si pana acum
Pai trebuia sa murim acum pe 21 mai, dar cica s-a amanat pana pe 21 octombrie, pentru ca sau gasit niste motive foarte intemeiate
Elena Udrea nu a ajuns preşedinte
Dinamo Bucureşti nu s-a calificat încă în Liga Campionilor
Nu suntem în 2012
Nu s-a terminat "Tânăr şi Neliniştit"
Nu s-a terminat sezonul la RoBotzi
Prima finală Steaua - Dinamo după 21 de ani s-a jucat abia pe 25 mai.
Acum că a divorţat, Arnold Schwarzeneger are destul timp să salveze lumea
Cand se termina narcisa salbatica. pentru ca atunci o sa se sinucida de suparare toate femeile, iar dupa cateva luni cand barbatii o sa se sature de masturbare sau sa f*** cadavre.se vor sinucide si ei
Cica pe 21 dec la ora 11 si ceva [2012].dar eu nu cred asta))))).asa au zis si atunci de constantin si elena ...eu consider ca numai Dumnezeu stie cand murim.nu niste oameni simplii
Sa stii ca asta ma intreb mereu . Dar, daca ar durea prostia i-ai vedea p'aia de la TV intinsi pe jos. Anyway, o sa tot murim in prostie pana va veni sfarsitul cu adevarat.
Chiar acum, ai vreun cutit la indemana?
Sau dal naibi, hai sa sarim pe geam, eu stau la parter
Ma fratilor! cica murim in 2012 pe data de 21 decembrie la ora 7 seara (atunci incepe filmu la cinema "2012"IAR VOI CREDETI CA MURIN )") LOOOL
2012.
iar trebuie sa-mi sun neamu,sa-mi trimit de n'spe mii de ori porcii pe Marte, sa-mi pregatesc racheta, si iar sa fiu dezamagita