| UitataDeTimp a întrebat:

Cand esti cu adevarat indragostit?

Răspuns Câştigător
| W3R4 a răspuns:

Atunci când vezi persoana iubită,şi deja te-au luat căldurile,tremuri din fiecare încheietură,te bâlbâi,transpiri,etc.
E atunci când simţi ceva apropiat de o persoană,un sentiment de încredere, şi prietenie profundă.
Vei simţi şi tu pe pielea ta, sau dacă deja ştii în mare parte cum e, mult succes în continuare!
Vei avea nevoie, crede-mă. big grin

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Simti ca toata lumea parca e la picioarele tale, e un sentiment de nedescris

| neutrino a răspuns:

Atunci cand ti-au intrat in stomac fluturasii...

| Dariusuu a răspuns:

Când ți se taie respirația când întâlnești acea persoană.

| gingergirl1 a răspuns:

Atunci cand apar acei "fluturasi"in stomac! Eu de exemplu incep sa transpir, sa devin agitata, sa ma balbai, si te uiti la el de parca ati fi numai voi doi pe pamant(eu iti descriu ce simt eu plus multe altele laughing

| SimonaQs a răspuns:

Nu poti explica acele sentimente...Cand vei fi indragostit/a o sa vezi. Magie...

Bye Bye :*

| LuMix a răspuns:

Cand esti adevarat indragodtit simti nu poti explici asa ceva

| L7w7n7d7 a răspuns:

Nu eşti. Când o să fii, o să-ţi dai seama, n-o să ai dubii.

| geotechnical a răspuns:

Nu incape indoiala esti indragostita de-a binelea atunci cand sunteti impreuna, pierzi notiunea timpului si a spatiului, gravitand in jurul iubirii voastre precum luna graviteaza in jurul pamantului este ceva greu de descris, parca toate problemele dispar si numai pe persoana pe care o iubesti o vrei simti ca cu ajutorul ei poti sa treci peste toate problemele si viata ti se pare mai frumoasa ( pararea mea personala)

| JusTLiVe a răspuns:

Cand faci 16 ani.

| gioia a răspuns:

Daca iti trece dupa cateva zile atunci nu era deadevaratelea laughing

| Aimedian a răspuns:

Ce intrebare

| denysukafrumusika a răspuns:

Cum spune Alex Velea "Dragostea nu se explica ea se simte"incaz k nu sti la ce m-am referit astea sunt versurile unei mel pe care o canta el! si revenind la intrebarea ta eu cand vad pers pe care o iubesc ma blochez nu mai stiu ce sa zic si uneori spun niste lucruri stupide doar ca sa spun cv! Greuuuu! Dragostea asta!big grinFUNDA!

| DoctorKore a răspuns:

Cand inima bate dar capu' nu mai gandeste.

Întrebări similare