In perioada menstruatiei, riscul de a ramane insarcinata este foarte mic. Daca ai un ciclu regulat (sangerari care se succed la intervale absolut regulate (sa zicem 28 de zile), riscu ete practic nul.
Cred ca e bine sa faci o pauza macar atunci, s-ar putea ca partenerul sa nu aiba aceeasi placere sa te vada atunci.
Asa stiu si eu ca nu poti dar multumesc ca ati raspun intrebarii mele pentru ca nu eram foarte sigura
Nu ramai insarcinata daca faci sex in perioada ciclului dar nu cred ca e o idee buna. Sexu in perioada ciclului iti da o stare de inconfort oribila. Foloseste prezervativu pentru protectie e mai sigur si te protejeaza si de boli.
Spermatozoizii pot trai pana la 5 zile in colul uterin, asa ca foloseste prezervativul.
Nu in timp ce "ai problemele"... Dupa ce iti trece menstruatia exista un risc sa ramai insarcinata. Dar atentie la boli venerice si infectii, in timpul menstruatiei esti mai expusa.
Nu stiu cum dar pana si ideea imi da un disconfort total, oi fii eu de moda veche, nu cred ca-i sanatos sa faci in acea perioada, dragoste.
Mai... celmai bine ar fi sa stai potol
iti spun din propria experienta
e neplacut, dureros si pe deasupra chiarnu e placut deloc...
si abia acum am aflat si eu( nu stiu sigur daca este adevarat) daca o faci in timpul c. m... am inteles ca poti face cancer la san nu tsiui daca e vreo baliverna dar...
totusi ''take care'' nu te risca
Pentru ca prezervativul nu e chiar atat de sigur iar menstruatia te expune si mai mult pericolului
Prin sange se transmit microbii foarte usor, asa ca ai grija, foloseste eventual prezervativul!
anonim_4396 întreabă:
Anonima10002003 întreabă: