| Neimportant a întrebat:

Cand esti ranit sentimental, cum procedezi? Te razbuni sau astepti sa treaca timpul pentru a sterge totul,, cu buretele"?

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De șters nu se poate șterge, doar se uită temporar.
Prefer să mă maturizez ca să nu mai sufăr la următoarea stație!
Pa, pa.

mariana
| mariana a răspuns:

Razbunarea nu este buna, ea are puterea si reactia bumerangului, dupa un timp primeste inapoi o alta modalitate de rau si atunci nu este bine nici pentru tine.
Orice stare rea, chiar daca provine de la suflet, se vindeca, cu timpul, trebuie doar sa ai rabdare si, va rasari din nou "soarele" si pe strada ta.
Multa sanatate si sa ai speranta ca, ce este al tau, este pus deoparte si vei gasi un om care sa te iubeasca, asa cum meriti.

| mona a răspuns:

Razbunarea e arma prostului si cel mai bine e sa astepti sa treaca timpul, nu degeaba se zice ca timpul vindeca tot

| PlayWithMe a răspuns:

Haide sa iti spun un lucru, roata se intoarce, iar daca nu renunti si vei ramane la fel de buna, va veni si ziua in care viata ta se va schimba, dar trebuie sa ai rabdare.Gandeste-te ca eu am 21 de ani ^^

| gdez a răspuns:

Astept sa treaca timpul, sa uit.happy razbunarea e arma prostului no talking Imi place sa fac in asa fel sa nu ma mai gandesc la el, ma uit la filme, ies cu prietenii etc.big grin

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Astept sa treaca timpul, desi parca mas simti mai bine daca mas razbuna(dar nu am curaj)!
O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prefer sa sufar in tacere, decat sa ma razbun.As da dovada de josnicie si este putin spus.Mult noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu o iei in nume de rau dar eu cred ca este foarte bine ca ni se intampla asa ceva (doar odata ), de aici deducem ca nu tot ce zboara se mananca si daca acum m-am fript cu ciorba data viitoare o sa am grija sa suflu si in iaurt, si eu am patit asa ceva dar mi-am invatat lectii iar cand am vazut ca ceva scartaie am pus comunicarea pe primul loc pentru a rezolva problema ( mai continuam sau nu mai continuam). Sa stii ca ceea ce ai scris tu in enuntul intrebarii, timpul sterge tot, este foarte adevarat dar in acest timp cauta sa-ti diversifici activitatile, asculta pe cei din jur tau si lasa-i sa te ajute. A fi ranit sentimental inseamna ca si cel care a facut pacatul te-a iubit, esti sigur/sigura de asta, te-ai intrebat acest lucru pe parcursul relatiei voastre daca inimile voastre bat deodata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata razbunare, timpul le vindeca pe toate.

| Vix999 a răspuns:

Pentru mine razbunarea asta e o irosire a timpului meu si a nervilor mei. Prefer sa trec peste si sa las viata sa se ocupe de toti si de toate happy Si pana acum s-a ocupat destul de bine

| robertbora a răspuns:

Timpul te ajuta doar sa nu mai suferi, nu iti sterge nimic cu buretele, ce a fost, a fost si iti a ramane mereu in suflet sau in minte, doar ca nu te a durea asa de tare...cu timpul, iar razbunarea e arma prostului, din care si tu ei avea de suferit, rabdare!

| Larysu a răspuns:

Incerc sa imi vindec ranile.

| JNYX a răspuns:

Depinde de situatie...zic sa ma razbun si pina la urma imi trece... apoi cind am ocazia o fac.

Întrebări similare