| CristinaHoran a întrebat:

Cand esti singura cu un baiat cum reactioneaza in general?

Răspuns Câştigător
| kiss a răspuns:

Depinde de baiat si de relatia in care te afli cu el. chiar si daca iti e doar amic n o sa scape ocazia sa flirteze cu tine asa, macar putintel. sunt unii care desi iti sunt prieteni, cand ramaneti singuri se fastacesc, nu si gasesc cuvintele, altii incep sa vorbeasca aiurea, daca au mai mult curaj incearca sa te impresioneze. intr adevar mai sunt si cei care se comporta normal, fara sa ti atraga in mod special atentia da' s rari astiahee hee asta presupunand ca nu este iubitul tau pentru ca daca i vorba de iubit se cam schimba treburile.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde daca are chef de atingeri si sex sau e calm si nu face nimic.

| toxik a răspuns:

Pai depinde. daca suntem prieteni(amici) se comporta normal. daca a mai avut vreo relatie in trecut cu mine sau ma cunoaste de putin timp incearca sa se apropie de mine thinking

| luly16 a răspuns:

Daca mie prieten vorbim, povestim.etc.dar daca mie iubit el ma tine imbratisata ma saruta ma face fricitha. funda pliz

| YangMin a răspuns:

Pai depinde de situatie:

1. Daca imi este iubit m-as simti timida si l-as lasa pe el sa reactoneze primul.

2. Daca imi este amik atunci as povesti cu el de tot felul de chestii.

:Xfunditalove struck?

| SexGirl a răspuns:

Depinde de baiat. daca imi e prieten, povestim, ma studiaza. daca e prietenul meu well facem dragoste

Întrebări similare