Sigur că e normal - vorbim de un organ cu extrem de multe terminații nervoase și sensibilitate crescută
Se apreciaza, considera, ca strict teoretic aparitia oricarei senzatii de disconfort dar mai ales de durere in timpul intretinerii unui act sexual desfasurat in conditii ''normale'', reprezinta o situatie sau stare... anormala. Aparitia acelei dureri depinde bineinteles si de ''pozitiea'' adoptata sau de modul in care se produce penetrarea.
Normal sau mai putin normal, depinde din ce punct de vedere privim asta, teoretic activitatea sexuala ar trebui sa produca strict placere si nu durere, insa practic exista anumiti factori care favorizeaza aparitia acestei dureri. Spre exemplu in cazul meu, in cadrul unei control ginecologic si a unei ecografii am descoperit ca am uterul retrovers, drept pentru care in anumite momente si pozitii simt un usor deranj care se datoreaza acestui aspect, dar n-as putea spune ca e chiar durere, un alt aspect ar putea fi pus pe seama unei rani pe colul uterin(nu e chiar asa grav cum suna, multe femei descopera asta la un control ginecologic, precizez ca aceasta rana se poate vindeca daca iei un tratament corespunzator, din experienta vorbesc). Acum tu stii mai bine ce si cum, insa ai putea efectua un astfel de control si cel mai probabil vei gasi un raspuns la doleantele tale. Sanatate multa!