| Anonima3345 a întrebat:

Când faci dragoste cu iubitul tau trebuie să te epilezi în zona intimă? dau fundă

12 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Dar tu ce crezi domnisoara? ca noua ne place sa va vedem pasarica plina de par?

| Wihox a răspuns:

In timp ce faci dragoste nu e recomandat sa te epilezi :v laughing Unii baieti prefera par acolo, unii nu. Mai bine sa te epilezi ca sa nu fie nici o discutie sau ceva de genul.

| corbulalbrosu a răspuns:

NU. Nu este o conditie obligatorie nici macar optionala fiecare femeie si-o aranjeaza exact asa cum considera ca ii face si ei placere s-o simta cand o mangaie sau si-o admira in anumite momente. Foarte multi barbati apreciaza o "pasarica" cu freza frumos conturata si aranjata, operatie prin care aceasta devine extrem de atragatoare si apetisanta. Parerea mea.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Corbule,iti place cu plete? laughing

| corbulalbrosu a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Am fost destul des in tari orientale. In culturile vechilor civilizatii orientale nu se admite ca o femeie sa se epileze. Se epileaza doar prostituatele pentru a fi recunoscute.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Aaaa,si inca ceva,"pasaricile" lor sunt mult mai igienice, (intretinerea podoabei pubiene pentru o asiatica reprezinta o adevarata arta) mai intretinute decat a majoritatii romancelor sau occidentalelor. happy

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

laughing ce de informatie.Nu stiu ce gusturi au ei, dar eu prefer cheala, sa nu ma inec cu nimic.Merge si pufoasa din cand in cand, dar mai mult cheala. Poate sa fie pufoasa dar iarna ca e frig si vreau sa imi fie cald la nas laughing

| Emilian65 a răspuns:

Daca el doreste asta, nu ai decat sa te conformezi dorintei lui ca altfel il pierzi.

| Oana92 a răspuns:

Asa ar fi normal, parerea mea! De fapt, normal e sa fii mereu epilata, nu doar daca ai in plan sa faci dragoste. In fond e o chestie de igiena...

| DonaldTrump a răspuns:

Iti lasi sa creasca parul acolo si cand faceti sex se tine de coditele tale.

| Miihaa a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa ne intrebi pe noi daca tu trebuie sa te epilezi in zona intima, ci sa il intrebi pe el.
Este o chestie care tine de igiena, dar sunt si baieti carora le plac fetele neepilate in zona intima

| BllackWolf a răspuns:

Nu vreau sa sune urit, dar prietenul tau vine sa faca dragoste nu sa coseasca, daca stii la ce ma refer!

Întrebări similare