| Kleopatru a întrebat:

Cand faci pentru prima data sex e bine sa-i spui partenerei ca e prima ta data cand faci sex si daca da cand e bine sa-i spui la inceputul partidei sau la sfarsit?hee hee sau chestiile astea nu se spun si nu trebuie sa stie ca ai fost virgin pana atunci?hee hee

7 răspunsuri:
| Robert a răspuns:

Ti-am citit toate intrebarile.Cred ca te uiti prea mult la filme si cand vei fii cu partenera in pat vei clacalaughing

Răspuns utilizator avertizat
| maradi3 a răspuns:

Pai daca te hotarasti sa-i zici la sfarsit si ea stie cat de cat cu ce se mananca sexul, atunci, nu-i mai spune! Se va prinde vazandu-ti stangaciile insa nu-ti face griji pentru asta! Si stangaciile au rolul lor simpatic plus"nimeni nu e nascut invatat!"

| bordinc a răspuns:

Dupa parerea mea e sa ii zici la inceput pentru evitarea unui esec in timpul sexului

| dya333 a răspuns:

O intrebare cati ani ai, ca tiam citit si prima intrebare?laughing

| alexandracas a răspuns:

Cred ca daca e prima partenera...cand hotarasti sa faci pasul deja o cunosti destul de bine si cred ca e bine sa ii spui inainte ca e prima datahappy

| valThina a răspuns:

Pai daca si e ae virgina probabil ca nu isi va dea seama.da daca nu mai este cu siguranta isi va da seama.happy eu daca ar fi in locu tau i-as zice happy