Eu am 24 de ani, am facut-o de cativa ani dar habar nu am ce inseamna asta, mie nu mi s-a rupt niciodata nimic... f dubios iar penisul meu arata exact ca un penis normal, adica nu m-am nascut fara acea ''ata''
Doare doare foarte tare, mai bine nu te apuci de s. e. x si lasi ata acolo, se gasestea ea o fata care sa stie cu adevarat sa te aduca pe culmile extazului astfel incat sa uiti de durere... + ca mai sunt si lubrifianti pe baza de apa care ar putea diminua durerea.
De la inceput o sa te doara, dar pe urma vei avea placere... vrei sa incerci si tie frica?
Ma cand eu am 4 stelute prima data, s a rupt ata de la hanorac, dar nu doare, sa stii.
Nu am auzit pe nimeni sa moara din asta , asa ca daca te consideri barbat vei rezista, BAFTA!
Daca vrei neaparat as o rupi ia o foarfeca,cutit, drujba si crede-ma ca se rupe,, iar daca nu vrei sa se rupa ia-ti o banda izoliera, sau un sc, oci si infasurati-o pana se termina scociu.Bft!
Bai eu am cu cine s-o fac, dar ba mi-e frica ba vreau s-o fac an momentu respectiv, dar frica vine pentru ca eu sunt virgin ia nu si ie si mai mare ca mine cu 2 ani si nu prea stiu cum s-o fac imi spuneti si mie?
HappynewCenusa întreabă: