Riscul de sarcina este maxim la primul contact sexual. La fel riscul de transmitere al infectiilor. Asadar, prezervativul este obligatoriu.
Daca prietenul tau nu este steril atunci sigur ca poti sa ramai insarcinataApropo ai lipsit cumva de la orele de anatomie din clasa a 8-a?
Da si da. Si chestia cu "ramas insarcinata" este una dintre consecinte, dar nu cea mai grava. Ai auzit de bolile cu transmitere sexuala, sau la ele nici nu te-ai gandit?
Trebuie sa foloseasca baiatul prezervativul la orice contact sexual chiar daca este primul. Exista o conditie in care nu trebuie sa ill foloseasca- atunci cand vrei sa ramai gravida.
Da, daca o sa ai primul contact sexual, baiatul trebuie sa poarte prezervativ, pentru ca daca nu poarta si ejaculeaza sperma si aceasta intra la tine in (pasarica) poti ramane insarcinata 100% daca doresti sa faci avort te sfatuiesc sa nu faci pentru ca poti sa te imbolnavesti [chiar sa mori]. Sper sa fie de folos ceea ce am spus. Asta este tot ce stiu de la ginecologii care i-am vazut pe {Discovery...}. Te documenteaza si pe tine. Bye!
adutzu95 întreabă: