Darkfel A spune Te iubesc sa stii ca nu e la fel de usor cum ai spune Ciao Salut cel putin eu asa consider, zilele de azi ) adolescentii zic prea repede si fara sentiment Te iubesc sau besc sau te ubesc te uby in fine... Ideea e ca atunci Cand vrei sa-i spui unei fete te iubesc o faci cand stai de ceva vreme cu ea, ai trecut prin anumite momente cu ea, si Cel mai indicat ar fi sa i spui cand o ti in brate si o saruti nu prin sms sau pe mes Dar doar cand simti cu adevarat Ca a Iubi Sau a place e diferenta, Sau a tine la cineva sau a iubi. Trebuie sa stai sa reflectezi si sa te gandesti Ce inseamna pentru u respectiva. O placi. ti la ea. sau o iubesti Respect ciao
Dacă ii spui în faţă şi persoana respectivă te iubeşte cu adevărat o să se întâple ceva, şi da mi s-a întâmplat şi mie când i-am spus
Primul sarut a fost in prima zi. :X. Si i-am spus ca-l iubesc dupa vreo saptamana si ceva din cauza emotiilor.
Eu ma sarut de la prima intalnire daca ma pun impreuna cu acel baiat. Te iubesc, ziceam cu usurinta chiar daca nu era acest sentiment la inceput [ si cu siguranta nu a fost niciodata la adevarata valoare pentru unu din iubitii mei ], doar atractie.
Si sincer, e mai bine sa o las cu "te iubesc " mai moale. Fapte nu vorbe.
Niciodata I-am spus ca il iubesc, l-am sarutat fortat... apoi mi-a tras o palma si a plecat
tslex întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: