| MysteriousOfficial a întrebat:

Cand iesiti in oras cu iubitul, la un suc etc., obisnuiti sa puneti si voi (ma refer la fete) jumate(de suma) in consumatie sau tot ce cheltuiti? Sau decat iubitul? funda.

Răspuns Câştigător
| Anonim2857 a răspuns:

E bine sa fiti egali inn drepturi dar e politicos ca el sa plateasca. happy in cazul meu el plateste mereu dar cateodata mai fac si eu cinste cu cate o bere tongue
nu te da inapoi sa-l lasi sa plateasca tot laughing

7 răspunsuri:
| Spirocheta a răspuns:

Uneori plateste el, uneori platesti tu, uneori platiti amandoi. Va tocmiti si voi ca din nefericire banii nu se fac noaptea la veceu.

| Castiel a răspuns:

Nene,depinde de genul ei,daca tuu stai mai prost cu financiarul ar fi frumos ca ea sa puna macar jumate din suma nu? si tu fiind un gentelmen (presupun ca nu esti rrom dala isn't?) chiar daca o sa-ti spuna ca plateste ea (ea stiind situatia ta financiara) tu tot o bati la cap sa pui macar jumate este logic nu?yawn si viceversa, acum daca este de aia fitoasa aka curva, presupun ca stii raspunsul si sigur nu? Hai ca esti baiat mare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde mai mult de baiat,unii baieti se ofera sa plateasca ei, altii pun ei jumatate, iar alta parte asteapta sa platesti tu totbig grin

| source a răspuns:

Inteleg baiatu` sa mai faca cinste uneori, e okey, dar sa faca si fata la randui ei cinste, sau jumate-jumate jumatei se pare ff okey, parerea mea daca amandoi nu sunt salariati si primesc bani de la parinti cum e si la mine recunosc sa se inteleaga pe cale amiabila ca nu e rusine in chestia astabig grin comunicarea trebuie sa existe

| lola a răspuns:

Care cum are bani.Nu avem o regula.

| RXN a răspuns:

De exemplu, inca din primele cateva zile de relatie ne-am impartit tigarile.Prin urmare,cand era gata pachetul,uneori luam eu, alteori lua el, iar alteori puneam cate jumatate din suma sau care cat avea.Cam asa functioneaza si in restul timpului.
Nu mi se pare normal sa plateasca numai unul tot timpul.Ce naiba, doar nici eu nu vreau sa-l intretin pe el, iar eu sa fiu intretinuta nici atat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine e altfel. Tot timpul platesc numai eu, cu orice fata ies, asa m-am obisnuit.