anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand ii fac sex oral prietenei mele, dupa cateva minute ea se simte incomod, si imi zice sa ma opresc.De ce?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Amice nu-i vorba neaparat de pierce si in nici un caz un preludiu de cateva minute nu-nseamna prea mult! ce "nesfarsit" cum zice aia de la primul raspuns? laughing nu-i buna tehnica, sa fie clar, ca daca i-ar placea nu s-ar opri ea cu una cu doua. daca vrei s-o ai pe tava incearca push and pull.stii ce-i aia? o atragi cateva secunde bune si o provoci apoi te indepartezi de zona ei zero, adica vei continua s-o mangai si s-o saruti prin alte parti ca ea sa isi doreasca sa te apropii din nou, mai mult.incepi bland sa-i faci sex oral si brusc te indepartezi de zona respectiva sarutand-o pe gura sau ce stiu eu? ai sa vezi ca vine ea spre tine cu propuneri.

5 răspunsuri:
| εїз a răspuns:

De ce? Pentru că se simte prost, e ruşinoasă, sau poate nu faci tu bine. Bagă-ţi un pierce.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De ce nu o întrebi direct pe ea?
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca nu trebuie sa o faci in acelasi mod 1 ora... mai misca si tu limba in stanga in dreapta in sus in jos, misca capul, te descurci tu

NOname
| NOname a răspuns:

Probabil, este mai pudica. Incearca s-o convingi, ca iti place cu adevarat sa faci acest lucru (atat prin cuvinte, cat si prin limbajul trupului, mimica fetei), daca va avea si cel mai mic dubiu, nu se va simti in largul ei si te va respinge. Succes!

| Debb a răspuns:

Fetele sunt foarte complexate de felul lor si de anumite parti ale corpului.