Comportamentul descris de tine cel mai probabil se datoreaza varstei tale mult prea mici, preadolescentine, fiindca denota un mod de manifestare imatura; sa-mi fie cu iertare. O sa iti schimbi conceptia, comportamentul si modul de gandire pe parcursul maturizarii ce va urma. Multa sanatate!
Pai daca iti place de el de vreo 3 ani, si nu ai facut nimic, ce sa mai vrei? Crezi ca cineva te asteapta pe tine?
Stii cum e vorba aia, poti sa risti si sa pierzi, sau sa nu risti si ai pierdut deja. Tu ai ales sa nu risti si sa speri ca se va intampla o minune, si dupa cum probabil era evident se pare ca intr-un final ai pierdut. Acum nu prea accepti faptul ca-l vezi cu alta cand de fapt tu stii ca ai fi putut fi in locul ei.
Sfatul meu, mai bine incerci sa faci tu un pas spre o relatie data urmatoare, din timp, mai bine sa fii respinsa dar sa stii ca nu te-a placut, decat sa ramai cu dubii si sa-l vezi cu alta, exact ca in cazul de fata.
Incearca sa iesi si tu cu un baiat >.> cine te-a plus sa te uiti dupa barbatu uneia, cam asa este in viata nu esti prima nici ultima. Stai calma ca se despart si daca o sa-l placi si atunci iti incerci norocul.
Mie îmi place de el de 3 ani.
Și ei sunt împreună de vreo 10 zile
Si in toti astea 3 ani, nu te-ai gandit sa-i zici ca il placi? Ce credeai ca o sa fie singur pentru eternitate? Nu conteaza de cat timp sunt impreuna daca el o place si ea la fel.el nu si-a pierdut ocazia. Tu de ce nu ai profitat cand era singur sa ii zici ca il placi, sunt 2 cuvinte.
Esti slaba, nu ai invatat sa treci peste. Esti la inceput totusi si cred ca e ok. Gandeste-te la ce inseamna "placut" si "plans". Sunt sigur ca nu le cunosti cu adevarat sensul.
Cauta un hobby pe google, te va ajuta.