De doua ori pe luna nu, daca ei in fiecare zi la ora fixata de tine, nu ar avea cum sa iti vina de doua ori pe luna, eu una nu am patit niciodata asa ceva dar cum spune si medicul, fiecare corp difera... posibil in prima luna sa ai o dereglare hormonala, posibil dar nu cred daca respectzi, exact cum trebuie tratamentul...iar dupa ce termini acele 21 de pastilute faci pauza 7 zile ( este perioada menstruala ) iar in a 8 zi incepi din nou tratamentul cu cele 21 de pastilute si iti recomand ca dupa 5-6 luni de la inceperea tratamentului sa faci un control e pentru binele tau sa ai grija de tine x.o.x
Din cate stiu este indicat sa incepi din prima zi a menstruatiei, daca nu ai inceput din prima zi a menstruatziei ai mai avea si aceasta obtziune ce este si in prospect unde iti spune ceva de genu : " De asemenea, puteti sa incepeti in ziua 2-5 a ciclului, dar in acest caz asigurati-va ca utilizati o metoda contraceptiva suplimentara (metode de bariera) pentru primele 7 zile de administrare a comprimatelor din primul blister. " sper sa te ajute... ai grija de tine x.o.x
Am luat acum pastila mersi pentru rasp continuu sa iau cele 21 apooi fac pauza 7 zile apoi continui cu celalante 21... o sa ma protejez ca nu st asa disperata...ma mai poti ajuta cu o intrebare? dupa cele 2 tablete iar fac pauza 7 zile dupa 21 de pastiole si tot asa dupa fiecare 21 d pastile? si ink ceva daca acum mi-a trecut dupa 21 d pastile luate in pauza d 7 zile imi vine iar adica ar veni la incep luni urmatoare? si apoi dupa 21 d pastile adica poate sa-mi vina d 2 ori p luna? ast rasp mersi
Trebuie sa iei exact cum ti l-a prescris ginecologul, fara nici cea mai mica abatare. Daca ti-a spus din ziua 5, iei din ziua 5 si te protejezi suplimentar cu prezervativ o luna. daca ti-a zis din ziua 1, astepti urmatoarea menstra si iei din ziua 1.
Mai tu nu cumva faci nebunia sa iei asa ceva fara consult ginecologic si fara prescriptia medicului?
Pai nu am fost la medic dar nu am probleme de sanatate, am inceput d 2 zilesa iau, am citit ca st bune, nu fumez sau sa beau, am menstruatia normala, de ce e asa rau? oricum o sa am grija sa nu fac vreo prostie pana mai trec cateva luni sa-si faca evectul pastilele astea
RayKzor51 întreabă: