| RoxyAde a întrebat:

Cand incepeti o alta relatie, daca partenerul va intreaba cati au fost inaintea lui/ei( si aici ma refer si la viata sexuala) ii spuneti? Sunteti sinceri? Cum credeti ca e mai bine, sa stie sau sa nu stie acest lucru?

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eu spun de fiecare dată.
Dacă se supără înseamnă că nu mă vrea pe mine ca om ci imaginea în ochii stupizilor şi-atunci oricum nu merită continuarea relaţiei.

9 răspunsuri:
| Frogie a răspuns:

Lucrurile pe care nu i le spui tu, poate sa le afle de altcineva si va fi mai rau. Eu zic sa-i spui adevarul, nu e o crima ca ai avut mai multe relatii sexuale, te va intelege. Eu prietenului meu nu i-am ascuns nimic si uite ca acum avem o relatie frumoasa de aproape 1 an si jumatate.
Nu poti trai cu frica toata viata, ca el va afla un lucru pe care tu i l`ai ascuns! Asa ca i`ati inima in dinti si spune`i tot ce ai pe suflet!

| madagascar a răspuns:

Daca nu esti sincer intr-o relatie aia nu mai e relatie

| PuFuleTz_5685 a răspuns:

Eu cred ca daca te intreaba ar trebui sa-i spui deoarece in cazul cind nu-i spui poate la o cearta sa-ti reproseze ca ai secrete fata de persoana iubita si ca poate nu i-ai spus doar pentru ca poate inca tii la fostul/fosta ta.

| Anca a răspuns:

Haideti sa va zic ceva : O persoana NU E BINE sa o cunosti in totalitate, orice sentimente v-ar lega.
Eu pana la ultimul, am spus cati au fost inainte, pentru ca nu mi s-a parut un secret.
Apoi. m-am schimbat. Si mi-am dat seama ca e cel mai bine sa nu se stie.
Asta daca nu e cumva el al doilea laughing
Oricum : Numarul ideal de spus unui baiat este 3 maxim 4.
Al doilea nuºi bine, decat daca chiar asa e, pentru ca risti sa nu te creada laughing
Eu nu mai spun numarul real, din varii motive.
Si nu consider subiectul asta atat de important intr-o relatie. Ce ma intereseaza pe mine, cea fost inaintea mea.

Daca ar stii un nr mai mare, de ex 20, 30. cu atata exactitate, miºas pune intrebari referitoare la el, daca nu cumva le are notate pe un carnetel laughing

Secretul acestei intrebari sta in faptul ca, la barbati imparti nr spus de ei la 3, iar la femei il inmultesti cu 3winking Si ala e nr corect. laughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu i-am spus sotului meu sincer si din start ca am mai avut un partener. Mi se pare normal sa stie si mi se pare obligatorie sinceritatea. El mi-a raspuns tot cu normalitate, adica niciodata nu m-a judecat sau nu a avut probleme cu fostul meu partener.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa-i spui.De ce>Pai, gandeste-te ca el te intreaba daca te-ai mai culcat cu cineva si tu ii spui ca nu, el crede ca esti virgina, nu? Cand o faceti voi... Ce crezi ca o sa spuna? Adica la contactul propriu-zis iti dai seama/adica isi da el seama.
Spuneti cati ai mai avut, de ce sa-l minti? Daca incepi asa si el va afla, ce crezi ca se va intampla?
Spune-i adevarul, daca te iubeste, te accepta asa cum estihappy

| Anca a răspuns:

Eu zic ca, daca o persoana te iubeste, e matura si intreaga la minte, nu te pune sa-ti faci inventaru.
Ce-i intrebarea asta : " Al catelea sunt?".

Eu nici nu intreb un barbat :" A cata sunt?"

Mi se pare aiurea intrebarea. Mi s-a spus, din vorba in vorba, dupa un anumit timp, dar nu mi se pare un subiect primordial.
Important e, ce ma leaga de persoana lui si atat.

@ankame4u, mie mi se pare ca intrebarea nu se refera la virgine, ci la persoane care au avut mai mult de 1 partener.
N-ai cum sa-i zici ca esti virgina si sa nu fi. Asta mi se pare...

| vasy_8839 a răspuns:

Sincer, este corect sa-i spui, indiferent ca esti femeie sau barbat(desi noi barbatii tindem sa "marim"numarul de foste iubite, iar voi femeile sa-l diiminuati pe cel al"fostilor")deci, mai bine estiSINCER/A pentru aevita eventuale 'controverse" in relatia viitoare

| Lary23 a răspuns:

Sunt de acord cu Ancawinking