Proabil te astepti ca raspunsul sa fie "nu " si de acolo evident nu prea mai ai ce zice, doar daca este suficient de insistent si sa dezvolti de acolo.
Sincer ar trebui sa gasesti cumva un subiect de discutie cu fata respectiva, gen daca sunteti din acelasi oras poate aveti cumva un prieten sau mai multi comun, despre cum petreceti timpul liber, ce va place sa faceti si ce nu samd, nu cred ca te asteptai sa inceapa sa se descrie singura doar pentru ca ti-a zis da
Sunt multe abordari si incer altceva din ce am scris mai sus nu imi vine in cap acum, oricum incearca sa te dezvolti si sa vorbesti cu ea despre cat mai multe lucruri pana la urma tot ajungeti la un subiect de inters pentru amandoi si usor usor o sa dezvolte si conversatia
Multa bafta
Nu mai intreba daca vreti sa va cunoasteti, intreba-o daca vrea s ate intalneasca!
Să înțeleg că tu te-ai obșinuit cu atâtea refuzuri, că au devenit o obișnuință, iar când una te acceptă nu mai știi ce să faci?
Ii ceri să-ți spună când e liberă și după poți să stabilești ora și locul unde să vă întâlniți. Apoi să vii să ne întrebi ce urmează să faci.
Păi continui convorbirea cu întrebări gen
- Unde înveți?
- Ce faci în timpul liber?
- Ce hobby ai?
- Ce filme privești?
- Ești sexy
-etc.
Nu te teme în a scrie ceva greșit, doar gândește-te ce ai vrea să afli de la ea, that's all.