Cand vorbesti cu o fata, niciodata sa nu ai emotii! exista doar 2 raspunsuri, da sau nu! e bine sa pleci ca si cum ai sti deja ca te refuza, pentru un simplu motiv, sa nu iti para rau... iar daca raspunsul e pozitiv e ca un bonus, mai mult nu poate sa iti faca nimic e o simpla disutie...
asta e un sfat bun pe care si eu l-am primit la randul meu, mult succes!
Nu e ciudat e ceva normal.
Chiar si mai tarziu te vei emotiona cand vorbesti cu cate o tipa.
Ideea e ca atunci cand abordezi o fata apoi o abordezi nu te joci.
Ori te iei la contrazis si certat cu ea(mai sunt si altele mai clontoase, care sufera de prea mult bagat in seama) ori o faci sa vrea mai mult decat o simpla intalnire.
Cu tupeu baietas.Si ia-le tare asa gen ca la armata.
Arata-i cine e seful din prima si da-i senzatia ca o domini.
Nu te duce cu banalitati din alea... ce faci? cu voce mieroasa asa ca un baiat bun.
Ele prefara baietii bad boy.
Te duci hotarat, sigur pe tine, fara emotii, cu tupeu si cum am mai spus cu un aer dominant.
Nu te mai duce ca un mielusel te rog...
Trebuie sa realizezi ca si fetele sunt tot oameni.
Si ele sunt exact ca tine,mananca,dorm,rad,le e frig,intelegi.
Nu exista nici o diferenta intre voi,ba chiar pot sa-ti spun ca apropierea ta le nelinisteste,devin agitate si tematoare,mult mai mult decat tine!
Asa ca,invata sa te stapanesti si adu-ti aminte cum ai vorbit cu amicii tai prima oara,cum te-ai apropiat de ei, pentru ca si ei erau tot niste necunoscuti initial!
Poarte-te civilizat, zambeste si controleaza-te, vei reusi fara probleme, toti reusesc!