| GulDan a întrebat:

Cand intru in contact cu fete vorbesc emotionatsad chiar daca nu vreau asta incepe sa mi se usuce gura instant.laughing si tremur foarte putin. Vreau sa fiu sigur pe mine dar chiar si asa. e ceva ciudat...
Cum sa ma schimb?

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Multa vointa si antrenament. Continua. Si eu am fost asa si mi-a trecut.

| Ilie_Nancu_1997 a răspuns:

Cand vorbesti cu o fata, niciodata sa nu ai emotii! exista doar 2 raspunsuri, da sau nu! e bine sa pleci ca si cum ai sti deja ca te refuza, pentru un simplu motiv, sa nu iti para rau... iar daca raspunsul e pozitiv e ca un bonus, mai mult nu poate sa iti faca nimic laughing e o simpla disutie...
asta e un sfat bun pe care si eu l-am primit la randul meu, mult succes! big grin

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Nu e ciudat e ceva normal.
Chiar si mai tarziu te vei emotiona cand vorbesti cu cate o tipa.
Ideea e ca atunci cand abordezi o fata apoi o abordezi nu te joci.
Ori te iei la contrazis si certat cu ea(mai sunt si altele mai clontoase, care sufera de prea mult bagat in seama) ori o faci sa vrea mai mult decat o simpla intalnire.
Cu tupeu baietas.Si ia-le tare asa gen ca la armata.
Arata-i cine e seful din prima si da-i senzatia ca o domini.
Nu te duce cu banalitati din alea... ce faci? cu voce mieroasa asa ca un baiat bun.
Ele prefara baietii bad boy.
Te duci hotarat, sigur pe tine, fara emotii, cu tupeu si cum am mai spus cu un aer dominant.
Nu te mai duce ca un mielusel te rog...

greece12
| greece12 a răspuns:

Trebuie sa realizezi ca si fetele sunt tot oameni.
Si ele sunt exact ca tine,mananca,dorm,rad,le e frig,intelegi.
Nu exista nici o diferenta intre voi,ba chiar pot sa-ti spun ca apropierea ta le nelinisteste,devin agitate si tematoare,mult mai mult decat tine!
happy
Asa ca,invata sa te stapanesti si adu-ti aminte cum ai vorbit cu amicii tai prima oara,cum te-ai apropiat de ei, pentru ca si ei erau tot niste necunoscuti initial!
Poarte-te civilizat, zambeste si controleaza-te, vei reusi fara probleme, toti reusesc!
happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbesti ca un om normal cu ele, ce ti-se scoala daca vezi una fumoasa hey cred ca te inteleg tipii de obicei se intimideaza daca vad o tipa frumoasa sau sani, fund... chiar daca ea e urata nu pot sa nu se uite ca doar e o priveliste frumoasa.