| BBdragutza a întrebat:

Cand iubesti pe cineva foarte tare si nu eu poti spune de frica ca iti va frange inima si ca iti va spune ca nu te iubeste ce faci?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci... faci un drum la cea mai apropiata manastire si ramai acolo!
Mai draguto, ce sens ar mai avea viata asta daca nu ar exista putina teama? Toti iubim, ne este teama sa nu pierdem persoana iubita, dar asta nu ne impiedica sa mergem pe calea noastra. Fa bine si spune-i ce simti, altfel o sa te gandesti toata viata la faptul ca ai avut o sansa unica si ai ratat-o happy

11 răspunsuri:
| answer a răspuns:

Daca as mai fii la varsta ta, probabil ca as continua sa tac, dar viata m-a invatat sa nu tac atunci cand am ceva de zis pentru ca imi va parea rau mai tarziu; ai putea incerca sa-i dai de inteles ca iti place de el; ideea e ca daca va vedea asta, acel baiat va reactiona in functie de ce simte si el: ori iti va raspunde in acelasi mod, ori te va respinge. Daca se va intampla a doua varianta, asta nu e capat de drum, mergi mai departe, sunt multi baieti pe lumea asta; Daca vrei, poti doar sa il faci sa inteleaga faptul ca il placi si daca vezi ca nu raspunde "avansurilor" tale, atunci il poti trata o perioada cu indiferenta (indiferenta doare, de cele mai multe ori) si in felul acesta, daca el te place si nu si-a dat seama, sa realizeze ca te place;
Curaj si capul sus! Nu trebuie sa premeditezi nimic, totul trebuie sa vina de la sine! Nu iti propune ca, spre exemplu maine ii zici; intalniti-va, gaseste un moment favorabil si nu ii spune direct, ci da-i doar de inteles ca il placi!
Bafta!

| Candice a răspuns:

Buna,
Eu pur si simplu incerc sa ma apropii mai mult de acea persoana si ii spun faptul ca il plac usor, nu direct ca sa stiu la ce sa ma astept. Prind curaj si chiar daca ma respinge totul trece tongue

| Kristtine a răspuns:

Încerc să-l uit şi să trec peste că o să vină şi altele mai grele decât chestia asta. Îmi ocup timpul cu altceva

| KySyB3B3 a răspuns:

Poi daca tin la el mult ii marturisesc indiferent de consecinte as suporta orice, pentru ca sa stiu daca o sa continui sa il iubesc si el poate ma simpatizeaza am sa lupt ca sa tina la mine, iar daca nu.desi ma va durea as renunta si as vrea sa ramanem prieteni. funditapuppy dog eyes?

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Te spanzuri preventiv si scapi de grija

| Vanyum a răspuns:

O spui totusi, frantura din inima se va remedia cu timpul, insa cu gandul ca s-ar putea si acea persoana sa te iubeasca vei ramane mult timp...

| Deeviiil a răspuns:

Pai asa mi s`a intamplat mie cu un baiat mai demult. l`am placut 6 luni dupa ce am aflat ca ma place si m`a intrebat eu refuzandu`l initial deoarece atunci nu`mi placea iar apoi am realizat ca de fapt m`am indragostit.Nu i-am spus nici eu nimic.iar dupa 6 luni cu gandul la acel baiat a aparut altul cu care am o relatie deja de 10 luni.Nu regret ca nu i-am spus dar stau si ma gandesc uneori cum ar fi fost daca.i`as fii spus.Asa ca daca esti in situatia asta eu zic sa incerci, oricare ar fi raspunsul, pentru ca apoi o sa stai si o sa te gandesti "Oare cum ar fi fost daca?" daca nu sunt destui baieti:* Succes>big grin

| BBdragutza explică:

Fundita + vot!

| A3tius a răspuns:

Incerci sa-l faci sa te placa... asta ar fi raspunsul cel mai logic, nu?

| GicaSpatanu a răspuns:

Te spanzuri. Funda?

| DeadlySilence a răspuns:

Nu poti face decat sa'i marturisesti altfel te va macina gandul asta o buna vreme si e destul de neplacut,asuma'ti riscul,nu ai nimic de pierdut,cine stie poate iti vei castiga relatia cu el, caci singura nu vei fi niciodata, apreciaza ca ai prieteni langa tine si familie.