Pai eu nici nu vreau sa am iubire am destul cu viata asta pe care mi-a dat-o dumnezeu
Pey eu una nu investesc sentimente pana nu am o relatie si sunt sigura ca respectivul tine la mine! E mai sanatos asa si evit situatii de genul ''dragoste neimpartasita''.
Deci previn situatiile astea tocmai ca sa nu sufar ca fraiera dupa unul care nu merita!
Nu ma bag in gura lupului de buna voie.Astept sa mi se ofere dragoste apoi ofer. E riscant sa fi tu cel care e indragostit
Gasesc eu altu', desi nu de fiecare data merge asta!
Caut alta...incerc s'o fac sa nu existe, nu mia investesc sentimente.
Bafta.
Imi vad de treaba, normal. Sunt destule fete pe lume, de ce as sta sa-mi mananc unghiile ca mi-a fost refuzata iubirea?
Dady:nici eu nu cred ca merita! Ced ca e foarte greu sa iubesti pe cineva, care nu poate sa-ti raspunda la sentimentele tale:-(
Te tai la vene! incepi si fumezi un joint, si numai vorbesti cu nimeni!
apoi plangi si plangi si iti dai seama ca nare rost! apoi te duci la o persoana cu sex opus[fata sau baiat] si te combini cu aceea persoana doar ca sa uiti de persoana pe care o iubesti cu adevarat!
sper ca tziam fost de folos!
Eu eventul ma inchid in sine o perioada in acest timp sint mai pasiva nu vorbesc cu nimeni si stau mai mult singura, dupa aia incep sa-mi revin la normal e drept ca cu greu, pe urma imi vad de viata mea si merg mai departe, ca doar nu se termina lumea daca un baiat nu ma iubeste!
anonim_4396 întreabă: