Eu nu imi dau cu parerea c sa iti dau sperante, ci ca sa-ti spun cum sta treaba privita limpede(cu cateva detalii), fara sa fiu implicat.
Tipa nu te mai vrea, si-a gasit pe altul si nu stie cum sa-ti spuna. Nu e neaparat sa aiba pe altul, dar cel putin s-a indragostit de altul pentru ca s-a plictisit de tine, si-a pierdut interesul fata de atentie pe care i-o oferi. Ca a inteles ceva gresit sau nu, ca e ea fraiera sau profitoare, numai tu poti afla. Succes!
Buna! Cu siguranta ar trebui sa eviti certurile, mai lasa de la tine, fa gesturi dragute, trande, povestiti despre amintiri fie dragostoase, fie amuzante si cel mai bine promite-i ceva, promite-i ca te vei intoare, dai odata fix, femeile iubesc promisiunile si sperantele, sunt slabiciunea lor. Sper ca te-am ajutat. Iar daca nu functioneaza si ea are o atitudine schimbata si sictira, probabil este altcineva in viata ei ce te-a inlocuit de mult.
Păi unele relați la distanță nu funcționează, pur și simplu v-ați răcit și nu prea mai aveți nimic în comun. Ești forțat de realitate să treci peste, asta e.
George0197 întreabă: