Nu mai face crize de gelozie niciodata. Se va rezolva astfel. daca tu ai probleme si faci crize de gelozie, trebuie sa reactioneze si el cumva, nu? Ar putea face mult mai rau, multumeste-te ca este un barbat atat de rabdator si doar te ignora pana ii trec nervii. 99% din barbati ti-ar da papucii imediat.
„... Ma simt ca o proasta"
===
Nu te mai mira - e firesc să fii tu însăți și să te simți ca atare!
Lasă omul în pace, merită ceva mult mai bun!
Numai fi asa disperata adica nu mai fi geloasa din motive absurde
Nu neaparat ca vorbeste cu tine cand are chef dar chestiile astea chiar deranjeaza
IN trecut i-a dat otive, da? Ranile nu s au vindecat inca si tot eu sunt de vina.
Daca crezi ca nu merita, lasa'l nu are rost sa te consumi pentru asta
Depinde ce motive ti-a dat. Doar daca a iesit cu alte fete, ai motiv sa fii atenta, si sa-i scoti ochii la orice indiciu.
Ca si altii de pe aici, eu ti-as da papucii daca ne-am certa din cauza geloziei tale.
Iar daca zici ca ti-a dat motive, atunci nu inteleg de ce te mai stresezi cu relatia asta. Ori merg lucrurile de la sine, ori cauti ceva mai bun.
In alte intrebari spuneai ca nu v-ati mai vazut de 5 luni. E cumva o relatie mai mult la distanta?
Daca da, te sfatuiesc sa o lasi usor-usor sa se raceasca, sa cauti ceva mai bun.
Esti prea implicata, si se pare ca nu ai gasit persoana potrivita.
Ai nevoie de o persoana de incredere, careia sa-ti fie rusine sa-i arati gelozia ta, sa astepti pana iti trece, altfel relatia va avea de suferit.
Cand ai un motiv de gelozie, nu te aprinde, nu-i fa scandal, controleaza-te si fa o 'ancheta' discreta, doar pentru tine, fara sa-ti pierzi mintile.
Mie cel putin mi se pare usor sa citesc o persoana, sa-mi dau seama daca e de incredere sau nu, dar sunt zodia capricorn, si asta e una din calitati; alte zodii au gelozia 'preinstalata', si le ia mintile
Salut Adelina! Pai tu incepi cu greselile si daca te intrebi de ce vorbeste cu tine dupa 2 zile ia urmatorul exemplu:
Iubitul tau este gelos, desi tu nu ii dai motive si nici nu exista motive intemeiate adica nu i-a spus nimeni ca te-a vazut cu altul de mana... Intrebarea este : Tu l-ai aplauda, ai rade ori ai fii suparata fiindca stii ca nu are de ce sa fie gelos, si tie iti trebuie 3 minute sa iti treaca supararea?
Concluzia NU nu vorbeste cu tine cand are chief ci doar ca este nevoie de ceva timp ca sentimentul de suparare sa treaca ori sa se atenueze.Iti spun eu ca daca vorbea cu tine decat cand avea chef nu mai erai de mult cu el. Incearca sa mai lasi putin din gelozie asta daca nu cumva vrei sa ramai singura pardon impreuna cu gelozia