Având în vedere că e iubitul tău, o calitate pentru care te-a ales a fost și frumusețea..Deci nu o spune doar ca să te simți tu mai bine, o spune pentru că asta simte și pentru că așa este. Probabil că dacă un baiat ar face gestul ăsta gen să îți spună că ești frumoasă doar ca să fii tu fericită *să zicem așa*, nu ar avea intenții serioase cu tine.Normal că te consideră frumoasă pentru că ești iubita lui și lui îi place felul tău de a fi. până la urmă atunci când v-ați întâlnit prima dată prima chestie pe care ați remarcat-o unul la celălalt a fost fizicul și pentru că i-a plăcut ceea ce a văzut a și vrut să te cunoasca mai bine și să întemeiați o relație! Nu te cunosc personal, dar sper să aveți în continuare o relație fericită și să aveți încredere unul în celălalt!?
Vrei sa ghicim noi ce gandeste el? Daca e cu tine inseamna ca ii place cum arati... zic si eu asa, ca minima logica.
Bineinteles ca o face sa te complimenteze, chiar daca nu esti cine stie ce frumusete, dar nah, esti prietena lui si are toate intentiile sa o faca, ca sa-ti faca tie placere.
Te asigur eu ca ești frumoasă, ti-am văzut poza de profil.
Ești lejer de un 7.
Pai poza de profil e așa nu mi se vede fața ..Fiindcă nu vreau să mă recunoască aici un prieten din viața mea reală să vadă ce întrebări ciudate pun eu aici.
Deci, treaba sta in felul următor : el ți a cerut o poza, tu i ai trimis numail fața. Normal ca săracu zice că ești frumoasă. Dacă îi trimiteai o poza cu tine dezbrăcată, îți spunea că erai bună. Eu zic că aștepta altfel de poză de la tine. Cred că nu ai înțeles tu bine ce vroia
beausingurlamasamea întreabă: