Esti fata si ajungi la orgasm din masturbare in doua minute? as vrea sa te cunosc eu si alte milioane. Daca esti baiat mie mi se pare normal timpul acesta
Hai s-o luam altfel. Animalele nu gandesc asa cum o fac oamenii si ma rog, unele primate, pentru ele acuplarea e un instinct pentru a asigura propagarea speciei, inmultirea. Ba chiar la unele animale timpul e o mare mare problema fiindca ori devin vulnerabile pentru pradatori, ori devin vulnerabile in fata altor masculi din specie etc.
Asa ca in mod normal la aproape toate animalele timpul de sex se reduce la 1, 2 minute ba chiar unele insecte o fac in cateva secunde.
Acum revenind la oameni. Cu o stimulare constanta, intre 2 si 5 minute atingerea orgasmului e ok. Din pacate pentru timpii astia, oamenii sunt niste fiinte cu un instinct amoros puternic si avem nevoie sa facem dragoste sau sex pe un timp mai indelungat fiindca suntem constienti de placerea pe care o simtim si desigur, dorim s-o simtim cat mai mult.
Nu exista practic un timp normal in adevaratul sens al cuvantului. Aud problema asta de la baieti in principal : am ejaculat prea repede si ea nu, sau el insusi are o problema majora cu asta desigur tot din punctul partenerei de vedere si in definitiv atat cat femeile ating orgasmul mult mai greu e si normal sa fie frustrant.
Am insa o intrebare, daca ai o atractie pentru partenera dar ejaculezi prea repede, de ce n-ai putea sa o iei de la capat? Mi se pare anormal ca dupa ejaculare brusc sa nu mai poata sa te excite. Cred ca persoanele care nu o pot lua de la capat si nu pot capata dupa o mica pauza o noua erectie au fie probleme emotionale legate de asta fie fiziologice. Un barbat normal poate avea o noua erectie cel putin o data sau de doua ori dupa prima. Si daca fetele ar fi intelegatoare si ar astepta cateva minute o noua erectie timp in care s-ar saruta, mangaia etc, multe multe relatii ar fi nu doar salvate ci chiar imbunatatite.
Daca esti baiat, nu e problema, daca esti fata, inseamna ca ai o mica problema care trebuie marturisita medicului si tratata, altfel poate precede unui caracter isteric.
Daca esti baiat este normal dar daca esti fata ai o broblema ar trebui sa consulti un medic
Mai trebuie sa iesi din rutina asta. gaseste un baiat cu care sa faci sex. crede'ma, e alta senzatie
anonim_4396 întreabă: