Depinde cat este de indraznet iubitul asta, ca-ti pune mana pe organul lui ca sa vezi si tu cat de mult puta lui este interesata de tine.
Acum depinde si cati anisori aveti...
Cati ani aveti? Ma gandesc ca esti mica daca pui intrebarea asta. Baietii mereu vor cauta apropiere fizica. Important e cum te face pe tine sa te simti cand faci asta.
Da,e foarte fain, imbunatateste calitatea actului sexual.
Si sexul e mai placut in aceste conditii spuse de tine.
Esti prost daten kilu meu!
Ai spus - Esti prost daten kilu meu!
Ia uită-te să vezi ce ai aici
https://www.tpu.ro/lista-utilizatori-care-te-ignora/
Cred ca iubitul tău e Shiva (zeul hindus cu multe brațe). Deci ca să înțeleg: 2 mâini pe sâni, cel puțin o mână pe fund și încă o mână cu care îți ia mână și o duce spre penisul lui.
În altă ordine de idei, băiatul vrea sa facă sex cu tine. Înclin să cred ca tu ești minoră și poate și virgină. Poate și el e virgin. Aveți grijă și protejați-vă.
Zeul Shiva, mor
Daca chestii de genul sunt permise intre voi și sunteți într-o relație de mult timp atunci e ok.
Totul depinde dacă este ok pentru tine sau nu, dacă pentru tine e ok ce face el asta însemnă ca e bine ce face =)
Totuși, dacă mă întrebi pe mine, partea cu penisul e ciudată, în rest totul normal dacă și ție îți plac gesturile lui.
Depinde de ani, depinde daca este permisa chestia asta între voi, depinde daca si tie iti place, depinde de foarte multe chestii. In principiu:17ani+o cunoștință medie-hard despre viata sexuală+sa iti placa=nu va fi absolut nimic rau orice ati face.
UnTipObisnuit întreabă:
linarkfts întreabă: