| lolica123 a întrebat:

Cand ma sarut cu prietenul meu tot ma trage spre el...de ce?
Dar e foarte aproape ii simt si penisul, avem ceva timp de relatie.
Sper sa fie raspunsuri normale si fara misto, multumesc

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Esti copil mic sa intelegi astea, el vrea sex cu tine

| Freya1 a răspuns:

Ce intrebare aiurea.
Pai ce ai vrea sa te sarute de la 2 metri distanta.Normal ca te trage catre el ca vrea sa te imbratiseze, iar daca i se scoala ce? Crezi ca e robot, simte si el.

| HazelEyes77 a răspuns:

E cat se poate de normal sa vrea o apropiere fizica cu tine doar sunteti iubiti nu amici. E si el om si are necesitatile lui nu trebuie sa te sperie acest aspect. E posibil ca tu sa nu fii pregatita pentru pasul asta totusi si de aceea ti se pare deplasat. Vorbeste cu el si explica i ca nu te simti confortabil. Numai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Speri la răspunsuri normale, dar pui întrebări cretine...nu ți se pare cam multă ipocrizie?

| SandraEve a răspuns:

Vrea sa te simta cat mai aproape, chiar mi se pare scumpic...si vorba nataliei95, ai vrea sa stati la 3 m distanta? E foarte bine asa

| BlackOldSun a răspuns:

Se numeste atractie sexuala e firesc, la barbat e normal sa fie cu declansare de erectie...aka ''i se scoala'' (daca nu e impotent laughing ) si vrea sa te tina aproape pentru ca il oarecum stimuleaza placut.

| TroubleInParadise a răspuns:

Daca varsta ta e de peste 17 ani atunci eu zic ca e ok si pasional daca varsta ta e sub 15 ani si el e mai mare eu zic ca te atrage intr-o capcana! Numai tu iti poti da seama care e treaba!

| AisChiub a răspuns:

Te iubeste foarte mult si vrea sa te simta cat mai aproape de el.