| saresipiper a întrebat:

Cand mai venea uneori vorba despre sex si unii barbati spuneau prin comparatie, ca prostituatele sunt vazute drept "trofeu" la noi in lumea mondena si fetele cuminti sunt luate gen "meh, iti fac o favoare ca ma-ncurc cu tine" ....ma gandesc si eu, cum te poti mândri ca barbat ca ai fost cu o femeie pe care au avut-o toti?!

Răspuns Câştigător
| AndreeaWTS a răspuns:

Adică, cel mai facil e să cumperi o prostituată.
Ca ridichile la piață.
Când individul nu e în stare să cucerească o femeie normală, încearcă să-i minimizezi valoarea, și ridică prostituatele la rang de "trofeu".
Nu e în stare să vâneze, cumpără porcul de la piață.
Iar apoi se mai și mândrește "ce tare" e el. Că muncește jumătate de lună să câștige niște bani pe care îi aruncă în... laolaltă cu alți mulți fraieri ca el.

12 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Nu cred ca prefera nimeni fete care se vând ieftin sau scump sau care pica foarte ușor la pat fiindcă nu e ceva atractiv decât dacă asta cauta, pe de alta parte eu cred ca băieții prefera fetele de mijloc sa zic asa, adică echilibrate, naturale, nici ele nu le fac lor un favor dar nici ei lor. Fetele foarte cuminți sunt apreciate de baieti care cred ca sunt mai de moda veche, acum depinde ce înseamnă o fata cuminte pentru fiecare, dar eu cred ca sunt apreciate fetele care se respecta pe ele, care nu se lasă înjosite, care sunt și deștepte etc

| Werrich a răspuns:

Mda, dar de unde știi ca iubita ta nu s-a iubit cu tot satul? Mergi pe încredere sau ai angajat detectiv particular?

| Invictusman a răspuns:

Asa sunt mulți, prefera astea de moravuri ușoare nu o fata cuminte ca alea "cad mai repede la pat".
Mulți cauta sex și atât, asta e chestia, nu se complica și se avanta în relații serioase.
Azi babardesc una, poimâine alta și tot asa, un fel de mgtow ( nu ma refer la userul nostru)
Fetele cuminți/băieții cuminți din păcate nu mai sunt apreciate/apreciați.
Trebuie sa te obișnuiești din păcate cu acest fapt, nu e o regula dar noi ăștia mai cuminți nu suntem văzuți bine și respectați.
În ziua de azi ipocrizia aproapid oamenii, nu adevărul și sinceritatea.

| Invictusman a răspuns:

Aia sunt prosti, nu s bărbați. Sunt și băieți care apreciază fetele cuminți, unii din ei sunt eu, le ador.

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Sunt asemenea băieți/bărbați pentru care chiar nu contează ce a făcut sau cu cine acea fată/femeie.De ce acceptă ei astea? Fiindcă cine se aseamănă se adună.Se mândresc doar aceia de sex masculin pentru care femeia nu este altceva decât o jucărie, un accesoriu, recuzită, cum sunt asistentele tv.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barbatii nu vorbesc intre ei de cuceriri, nu le place sa imparta detalii despre viata sexuala, doar asa cand sunt in gasca si atunci cu totii exagereza si fabuleaza. Barbatii de obicei mint cu desavarsire despre situatia lor amoroasa niciodata nu trebuie sa dai crezare.
Acuma fata cuminte, fata mai open-mind, sau vagaboanta. Pentru majoritatea barbatiilor cand e vorba de o runda conteaza putin. Pentru relatie e mai complicat dar poate. e mai bine sa experimentezi cat esti tanara sa fii open mind decat dupa ce ai familie si copii

Răspuns utilizator avertizat
| AndreeaWTS a răspuns:

Îți răspund scurt : pentru că "strugurii sunt acrii".

Când nu ești în stare să vânezi un mistreț, iei la șuturi porcul din ogradă. laughing

| saresipiper explică (pentru AndreeaWTS):

Adica? La ce te referi?

| Mopmop a răspuns (pentru saresipiper):

Cica era o data o vulpe rupta in stomac de foame. Si a vazut o vie insa era inconjurata de un gard de netrecut. Si vazand ca nu ajunge la ei a zis cu amaraciune" si asa sunt acri." asta legat de struguri...
Legat de mistret. asta cam asa e marea majoritate a barbatilor se razbuna pe femeile cu care impart viata din ciuda ca nu pot avea alta care cred ei ca ar fi mai buna.

| saresipiper explică (pentru Mopmop):

Adevarat graiesti!

| AndreeaWTS a răspuns (pentru saresipiper):

Adică, cel mai facil e să cumperi o prostituată.
Ca ridichile la piață.
Când individul nu e în stare să cucerească o femeie normală, încearcă să-i minimizezi valoarea, și ridică prostituatele la rang de "trofeu".
Nu e în stare să vâneze, cumpără porcul de la piață.
Iar apoi se mai și mândrește "ce tare" e el. Că muncește jumătate de lună să câștige niște bani pe care îi aruncă în... laolaltă cu alți mulți fraieri ca el.