anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand nu mai ai incredere in fete in ce mod le mai consideri?

As vrea sa ii intreb pe barbatii care nu mai au incredere deloc in sexul opus

37 răspunsuri:
| Alexandrionelu a răspuns (pentru RAY):

După ce ajungi sa o cunoști cu adevărat, după ce ii ști atât calitățile cât și defectele, după ce ajungi sa îți dai seama din privirea ei dacă minte, dacă este rușinata, dacă se simte rău, etc.
Cat timp va trece până când vei ști toate acestea?
Depinde de :
1. timpul efectiv petrecut împreună.
2. Cat de mult îți dorești tu sa o cunoști cu adevărat și de capacitatea ta de a înțelege /interpreta sentimentele și reacțiile ei.
3.De ce fel de persoana este ea: închisă/ comunicativa, actriță/ sinceră, versata/ naiva, etc.
Eu am ajuns sa cunosc la acest nivel 3 femei pana acum și minim mi-a luat un an și 8 luni, maxim 4 ani.
După ce ajungi sa o cunoști atat de bine, nu vei dobândi încredere 100% în ea, dar vei ști cu exactitate la ce sa te aștepți în fiecare situație. Odată ce ști asta, vei ști in ce situații să eviti sa o lași pe ea sa se descurce singură.

| Mosotti a răspuns (pentru SiA31):

De ce sa nu te astepti? Tocmai ca e posibil orice si trebuie sa ne gandim din start ca se posibil sa se intample una din variantele alea sau doua din ele sau toate. o alta intensitate a suferintei este corect, dar in final tot suferinta e, si aia cea mai mica tot mare e de fapt. Si trebuie sa ne asteptam ca vedem atatea cazuri, deci de ce am fi noi scutiti? Si sigur suferinta ar fi mai mica totusi cand nu te socheaza. Eu ma gandeam la orice, doar la viol nu ca na, nu-s femeie. Si orice se intampla, nu m-as mira. Dar oricum ar fi, nu gandesc bine 1-2-3-4 zile, dupa aia trebuie sa ma adun ca sa rezolv problema, cum am zis, nu sa raman blocat.

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Sincer in afara de parinti, nu am incredere in nimeni total niciodata. Iubita, nevasta si dupa 30 ani te poate trada cand da de ceva ce ii convine ei mai bun, stiu destule cazuri, asa cum si invers, si barbatul poate face la fel, deci nu am niciodata incredere, doar ca profit de timpul placut cat este. In general femeile din pacate au prin gene tradarea usor caci barbatu prin menirea lui nu prea e facut sa fie iubit, e facut sa fie folosit, daca vrei sa fi iubit de una constant si definitiv fa-te pisica, caine sau copil, in rest nu prea. Barbatul in general e mai credincios desi si ala foloseste femeia la ce-i trebuie lui, si cand nu ii mai convine, adios. Suntem cam o apa si un pamant.

Si in general noi trebuie sa stim cat valoram, ne stim capacitatile, caracterul si nu trebuie sa ne aminteasca altii, dar daca la tine a fost cazul, aia este, bine ca ai trecut. Pai eu ce am zis? Sa gandim pozitiv la scurt timp dupa suferinta tocmai sa razbim.

Aia e altceva, eu stiu ca multi raman cu ele puse ca o fixatie mereu, lucru incorect.

| SiA31 a răspuns (pentru Mosotti):

Sincer, chiar nu îți dorești să ajungi în postura aia. Dar dacă vei ajunge vreodată, cred că o să înțelegi mai bine ce vreau să spun cu adevărat. Și o să înțelegi că este foarte ușor să spui ce e de făcut în asemenea situații, dar e mult mult mai greu să pui în aplicare.
Te pup!

Am trecut si eu prin situatii din astea, deci stiu ce spun, nu vorbesc asa din gura. Nu in dragoste insa in altele si mai si. Adevarat ca, cateva zile eram asa mai bulversat, apoi am luat taurul de coarne si am gandit ce trebuie facut. Eu nu am cum sa sufar din dragoste si n u am avut, pentru ca imi liseste modulul ala pacatos care sa ma faca sa ma indragostesc, de aia nu s-a intamplat pana la 42 ani, imi place si acum una de 27 ani fff tare, mai tare ca de oricare, dar doar atat, daca s-ar purta urat, as da-o dracu imediat, nu stiu cum stau altii sa li se dea in cap si tot sa stea cu ala sau aia, n-am inteles niciodata.