Dar nu tin neaparat sa testez ceva, sau masculinitatea, eu imi vad de treaba si incerc sa ma bucur de fiecare zi ca si cum ar fi ultima, atata tot, de orice chestie marunta de care ma pot bucura, sigur ca depresia mai infraneaza asta dar nu din cauza ca n-am gagica, voiam si eu pana mai acum 10 ani dar asa ca prietenie fara acte, iubirea aia mare ca na, era frumos, nicidecum casatoreala, copii sau alte balamucuri de acest gen.
Mi-a placut libertatea.
Dar acum nu mai vreau nici macar aia cand am realizat ca iubire mare nu mai e la 43 ani, plus ca se duce si fizicul oamenilor, nu mai suntem la 20 ani.
Iar cine vrea sa nu fie singur, dupa 55 ani in colo gaseste, deci nu asta e o problema de parteneriat, adica cand fizicul nu mai conteaza. Deci cam cand nu mai sunt parintii, se leaga f bine, incepi cu un partener sau partenera de convietuire ca si in occident si la 80 ani.
Asa ca no problemo. Dupa varsta aia relatia e mult mai stabila si mai linistita, nu ca daca stai cu ea mai mult o plictisesti, daca nu stai o neglijezi, se uita dupa altii mai frumosi poate, sau nu se uita (desi multe nu fac asa), si multe altele.
La tinerete relatiile-s foarte complicate, f greu mentii un echilibru.
Am zis cat se poate de serios ca dupa 55 ani oricine poate avea partener, atunci fizicul nu mai conteaza, deci are sanse egale si cel ce nu il are sau ceea ce nu il are. Adica ce nu ai, nu mai conteaza, lucru foarte bun.
Ca restul are, e baiat destept, stie sa se comporte, are job, casa, nu e de colo, pentru dupa 55 ani e parteneru super, si repet, o zic f serios, nu fac misto.
Stiu din Germania la varsta treia cum oamenii se cupleaza si traiesc linistiti fara ca vreau haine d-alea, ca vreau masina d-aia, ca..aia si ailalta.
Asta sa nu ramana singur.
El vrea iubirea aia de tinerete, sa faca sex, sa fie iubit, dorit, stiu eu si e normal ce vrea, dar daca nu merge, aia este, mergem inainte, ce sa facem? Ne adaptam.
Oricum sa incerce mai departe, sa nu se lase, insa sa nu se focalizeze doar pe asta ca uite, ii rapeste prezentul si viata.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: