Naiv nu inseamna sa fi prost, ci naivitatea se refera la credulitate. Crezi tot ce spune oricine din jurul tau si pui botul la tot, faci ca ei, nu iei niciodata tu decizile, mergi pe mana lor, de influenteaza, asta inseamna sa fi naiv, fraier. Prietena ta vrea sa te faca sa iti deschizi ochii si sa te faca sa vezi realitatea din jur, nu inseamna ca te jigneste, ci vrea sa iti dea curaj sa nu mai lasi urechea ce spune lumea. Ia-o ca pe o critica in bine, nu ca pe o vorba rea.
Eu nu cred in sexul opus, deci cum sa fiu naiv?
Nu e musai sa fie de sex opus. Naiv adica mananci tot ce zboara de la toti care zic ceva.
Inteleg ideea, a spus ca e curva si am crezut o
Te incearca si daca tu ai crezut, asta rezulta ca esti naiv. Daca tu nu stii persoana in sine bine, crezi orice. Spune-i si tu ca esti gigolo ... puteti face pereche
))))))))))) vrei sa ma infectez cu hiv sa scapati de mine?
N-ai auzit de prezervative? Cale lunga pana a te infecta Hivul il poti lua si din spitale de la o simpla injectie, deci... nu numai prin contact.
Da, e de rau, inseamna ca esti prostanac si usor de manipulat si facut ce vrea din tine
Da e de rau.Si eu ii spun prietenului meu mereu asta da nu se invata minte.
Din perspectiva mea a fi naiv inseamna a fi prost de bun si usor de fraierit.Si nu pentru ca nu te duce capu ci pentru ca ai o bunatate in tine ce inca te face sa crezi ca daca esti bun cu cineva si ala va fi la randul lui bun cu tin si mai ales esti usor de influentat.
Are 2 sensuri.
Crezi tot ce se zice în jurul tău
sau
O crezi orbeşte şi te joacă ea cum vrea pe degete de asta trebuie să fii mai... " de capul tău " să nu asculţi tot timpul ce zice că i se urcă la cap.
E grele cu femeile bro x_X
Eu prefer să zic asta(dacă nu mă înşel,ți-am zis-o şi ție), în loc să zic "câtă răbdare să aibă omul cu tine? Pune-ți, în pana mea, capul la treabă, că de aia îl ai!).
Posibil, dar naiv inseamna mai degraba usor de dus de nas, nu neaparat fraier si ratat. Poate asta a vrut sa zica, ca esti usor de prostit.
Înseamnă că nu te respectă, că pentru ea ești o specie inferioară. Pentru fete cel mai mare turnoff posibil e lipsa contactului cu realitatea. Clar nu o bagi în pat. Doar să ai noroc cu cine știe ce conjunctură interplanetară, o combinație de milă cu hormoni în flăcări.