Cum ai ajuns la concluzia asta?
Te-a "ranit" vreo iubita sau...
Faza e cu rata de sinucideri care e 3/1 pentru barbati, dupa despartire o femeie isi gaseste un barbat in maxim cateva saptamani in scimb un barbat o iubeste in tacere si anii intregi, o femeie se plange la inceput apoi pa in cateva zile, 70% din divorturi sunt initiate de femei apoi recasatorirea din nou e foarte rapida la femei, personal cred ca femeile nu refuleaza ceea ce simt in scimb ce barbati da, femeile au mai multa exprienta desi le e usor sa se desparta mai usor in scimb ce barbatul respinge ca o iubeste plus ca sentimentele sunt o slabiciune in lumea masculina, ultimul punct il reprezinta zona prietenei o fata profita de acel baiat desi nu are sentimente pentru el in scimb un baiat va simti ceva pentru el, mereu o spun ca femeile au fost sclavele barbatilor ele nu ales barbati au fost obligate sa faca asta ca daca ar fi dupa femei foarte putini masculi s-ar putea reproduce
Pai am studiat si eu natura umana cat am putut, desigur ca fiecare e diferit, ma ranit dar nu o pot lua drept exemplu pentru toate persoanele, daca un negru mi-a dat palma nu o sa urasc toti negri nu are sens
Imi place raspunsul asta.
Ti-as fi dat un raspuns la raspunsul tau doar ca are legatura cu filmele si n-ai baga in seama.
Pai si ce ai vrea...Sa schimbi chestia asta?
Hm... Poate ca si femeile sufera, doar ca isi ascund foarte bine sentimentele.
Sincer daca as fi cu cineva si apoi ne-am desparti nu mi-ar pasa(Dar poate depinde si cat de mult as fi tinut la persoana respectiva).
Deci sunt de acord cu tine in mare parte.
Pai era The notebook
Tengo Ganas de Ti (Trei metri deasupra cerului) parca asa era traducerea, ma refer la o fata careia ii murise iubirea intr-un accident de motocicleta si a suferit mult (dar nu imi aduc sigur aminte daca si-a gasit altul... sper sa nu)
Mai este si Titanic (Oricum urat din partea ei ca nu l-a suit si pe el pe lemnul ala sau ce era)
Dear John ...Si poate mai sunt doar ca nu-mi aduc aminte.
Ieri am vazut gardieni destinului si eu, am vazut filmele alea dar sunt filme
Hmmm...Pai cred ca ma pun sa ma uit si eu acum la Gardienii Destinului...Suna interesant.
Doar ca mai am sa vad 500 days of Autumn :3
(Ca am vazut 500 days of Summer)
Ca e singura si ca vrea satisfactie emotionala si sexuala, ca barbatii de altfel.
Mai este inca un adevar, in ziua de azi mai sunt si barbati care,, stau cu femei pentru ce le ofera ele". Si nu mic este numarul barbatilor care inainte de a se insura se mai uita si la starea financiara(materiala) a femeii, dupa care la un moment dat dupa casatorie prin diferite siretlicuri si,, motive" de doi bani stau acasa si lasa ca sotiile sa asigure familia cu bunuri materiale.Si asa ca niciunul dintre sexe nu e mai presus ca celalalt.
Eu m-am referit la altceva biologic stam cu o fata pentru sex asta e scopul pan la urma fie ca recunoastem sau nu asta,te atrage o fata sexual vrei sa fi cu ea ca o vei iubi apoi asta e altceva vb de acel inceput,de atractia fizica, acuma cu femeile ele cum cauta o garantie de viitor cauta un barbat cu ceva banii sau unu care sa o atraga fizic, sunt femei care se compromit cu multi barbarti neatragatori fizic, sa fim seriosi cati barbati sunt frumosi? de asta si exista zona prietenei asa populara e zona aia, ca uni barbati sunt materialisti sunt desigur
Din pacate, netul m-a "luminat" si pe mine, mai demult, ca se pare a fi cea mai folosita minciuna!
De obicei, faptele, implicarea, sacrificiile, solidaritatea, tonul, privirea si zambetul, sarutarile, imbratisarile si mai ales modul in care faci dragoste sunt adevaratele dovezi in acest sens.
Simplist vorbind, avem nevoie de altul, din foarte multe puncte de vedere, singuratatea este printre cele mai triste si mai rele situatii pentru psihicul si sanatatea omului!
Fiecare iubeste relativ altfel, cu alta intensitate si din alte motive/nevoi.
Si viata si literatura si filmele sunt pline de exemple in care unii simt si actioneaza ca atare dar nu spun niciodata cele 2 cuvinte, dar si situatia antipodica in care se spune de 10 ori pe zi, dar e doar declarativ demonstrativ, fara a fi nici pe departe asa!
Un caz trist, pe care l-am consiliat mai demult, mi-a aratat cum, un tip ii spunea sotiei asa, dar la o faza minora de divergente de opinii, a lovit-o de a bagat-o in spital, iar apoi au divortat!
Iubirea adevarata e un lucru foarte mare si tot mai rar, cu adevarat.
anonim_4396 întreabă:
rafaelraffi întreabă:
anonim_4396 întreabă: