anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Când o femeie laudă pe un bărbat cum vă dați seama dacă îl laudă din simplă admirație sau că e și îndrăgostită de el, chiar dacă nu afirmă direct acest lucru?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde; dacă îl lauda în mod excesiv, clar este îndrăgostită de acel tip pana peste cap!

13 răspunsuri:
| Nirvanaaa a răspuns:

Admiratie as lua-o dacă îmi zice de o calitate a lui. Dacă îmi spune cinci atunci mi se pare cam îndrăgostită.

| Marius22222222222 a răspuns:

Faptul cum îl privește

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Dificil de spus, eu dacă văd ceva de admirat la o persoană, bărbat sau femeie, laud acel lucru, nu exagerat, dar o fac, totuși e ceva diferit atunci când laud & admir un bărbat de care sunt și îndrăgostită, cu noi femeile, e mai dificil de spus happy

| tonyc7 a răspuns:

Numai oamenii inteligenti pot face aceasta distinctie. happy

| TheStrategist a răspuns:

Nu cred că există simplă admirație rolling on the floor

| VoidEternal a răspuns (pentru TheStrategist):

Poate exista dar neexprimata. Mai ales de catre femei, pentru barbati.

| Mosotti a răspuns (pentru TheStrategist):

Cum sa nu exista simpla admiratie? Poti admira un om pentru ceva anume, cum gandeste, ce realizeaza si asa mai departe. Daca vad pe unul si-l admir, nu inseamna ca ma si atrage ca partener, sau partenera.

| TheStrategist a răspuns (pentru Mosotti):

Am zis în glumă

| anonim_4396 explică (pentru TheStrategist):

Mosotti e un as în simțul umorului.
Mă mir că nu și-a dat seama că e o glumă.

| TheStrategist a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate nu prea a sunat a glumă ce am zis

| Mosotti a răspuns (pentru TheStrategist):

Pai nu ca destui nu zic in gluma ce ai zis tu, si au impresia ca daca admiri pe cineva, e nevoie neaparat sa il placi ca partener, de aia n-am luat-o ca gluma.

Exact cum unii zic ca nu se poate sa fie prietenie intre unu si una, ci neaparat parteneriat, iar o chestie aiurea de fapt.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Multi zic serios ce a zis el, de aia am luat-o in serios. Multi se poarta frumos cu cineva, sau il lauda, sau admira doar daca-l place.

| Jonathan81 a răspuns:

Bună, părerea mea este dacă îl laudă deja se înțelege de la sine că deja e mai mult decât o admirația, plus că femeile în general nu admiră bărbați fără vreun motiv... happy