| livi_5695 a întrebat:

Cand o pers iti face rau de foarte multe ori dar totusi spune ca te iubeste nu credeti ca pers aia are probleme cu capul?

7 răspunsuri:
| validana a răspuns:

Ai dreptatewinking. Daca intr-adevar iubeste pe cineva, trebuie sa o fereasca de rau.Nu trebuie sa ii faca el mai mult!

| didu48 a răspuns:

Intrebare este daca te iubeste...
Si daca face astea intentionat, inseamna nu.
Dar daca o face fara sa-si dea seama si vezi ca ii pare rau cu adevarat si tu simti ca este asa -> stii ca te iubeste.
Sa faci rau cuiva, dandu-ti seama sau nu si dupa sa regreti nu inseamna neaparat ca esti dus ( din punctu meu de vedere ) eu cred ca au fost alte fapte care te-au facut sa crezi ca nu este normala aceea persoana happy

| puiuc a răspuns:

NU deloc pentru ca tu te gandesti la aia poate, dar daca el te iubeste se poate gresi si din dragoste depinde si ce rau iti face.

| perla a răspuns:

Nuuuuuu te iubesteeeeeeeeeee foarte multtt! ha ha ha!

| Medis a răspuns:

Eu cred ca are probleme cu sentimentele nu cu capu big grin... dar poate sa aiba si cu capuhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti mai dau sfaturi pe mess daca ai nevoie happy
id meu ak_47199@yahoo.com

| car3less a răspuns:

Atunci cand tii prea mult la cineva, iubirea se poate transforma in obsesie... nu iti mai dai seama ce faci bine si ce faci rau. Trebuie doar sa isi regaseasca echilibrul. Si asta depinde si de puterea de iertare a celuilalt.

Pe de alta parte, daca cineva nu te iubeste asa cum iti doresti tu, nu inseamna ca nu te iubeste deloc. happy